Alles ok

Tireexpert is de beste

Een zeer overzichtelijke website bevat alle nodige informatie om u te helpen bij het kiezen van banden. Voor mij staat professionaliteit voorop en je bent topspecialisten. Dank je

heel gemakkelijke site en goedkoop

heel gemakkelijk en beste prijs!

Zoals het hoort.

Op alle gebied is alles korrekt verlopen.

Top prijs kwaliteit

Top verkoop en zeker aan te raden met prijs en kwaliteit

Snel , Makkelijk en zeer zachte prijzen

Heel erg snelle verwerking , makkelijke navigatie op de site om banden te zoeken . En heeel goede prijs voor verschillende soorten kwaliteitsbanden , voor dit zouden jullie zeker 5 sterren verdienen , want tenslotte is dit wat voor veel mensen belangrijk is . En last but not least .. coronaproof :-)

Veel keuze, beste prijs

Makkelijke site, montage in de buurt

professioneel

zeer overzichtelijk en duidelijke weergave van merken en kenmerken. voor iedereen zonder problemen goed te begrijpen

Echt goed

Ik bestelde op tweede keer, altijd alles is snel en duidelijk. De banden als op de foto, zeer goede, eerlijke prijzen. Tevreden

nog geen ervaring

voor te bestellen gaat het zeer snel , en wacht nu op de levering

Leuke en aangename site om op te zoeken

Vlotte site, reeds vroeger besteld, redelijk snel ook, alhoewel dit niet de hoofdreden is, een mens moet een beetje geduld hebben en leveringen moeten gegroepeerd worden.

zeer snel en goed in prijs

Moet nog komen

Lekker goedkoop

sterke prijs en snelle levering

Snelle service en duidelijke website

Op zoek naar 4 nieuwe vierseizoensbanden, maar door alles snel snel aan te klikken maak ik uiteraard zelf een fout van de bandenmaat. Na overleg met bandenexpert de banden kunnen terugsturen en een nieuwe set besteld, deze keer wel met de juiste maten. Na het plaatsen van de bestelling waren de banden op 2 dagen reeds geleverd aan het juiste adres als ook de keuze van de plaatser was ruim voldoende en in de buurt. Hartelijk dank voor de hulp.

Heb al verschillende bestellingen geplaatst en altijd correct.

Oke, maar site niet altijd duidelijk.

Vooral gemakkelijk. Bestellen en laten leveren in bandencentrale in de buurt.

Prijs/kwaliteit geweldig!

Ik kon zeer gemakkelijk bestellen op de website, had ik een probleem, dan stelde ik de vraag op de live chat aan guido, en kreeg onmiddellijk antwoord!

Keuze en bestelling verloopt zeer vlot.

Het zoeken van de geschikte band verloopt zeer gemakkelijk. De eigenschappen van de band zijn zeer duidelijk. De bestelling verloopt zeer vlot.

overzichtelijk, gemakkelijk en snel

vlotte website en duidelijk in gebruik Ook de plaatsing van de banden is goed geregeld

Perfetc

Boon prix

Goede site

Duidelijke site. Makkelijk besteld. Goede prijs

Top service en de beste prijs!

Alles perfect en vlot verlopen

Supergoed

Toffe site Betaalbaar Snelle service

Na een snelle levering toch wat moeite om snel montage afspraak te bekomen.

Banden die perfect tegemoet komen aan MIJN noden in minder dan 10 minuten, dat is COOL.

In plaats van mij te laten overtuigen door wat een verkoper mij tracht aan te smeren, heb ik hier een keuze gemaakt die tegemoet komt aan wat ik zelf wil, rekening houdende met het aantal km/jaar. Goede site, eenvoudig in gebruik met heel veel informatie en een heel grote keuze aan banden.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen