Super snel en een heel overzichtelijk overzicht.gewoon geniaal

Heb nog geen ervaring ermee ma het ziet er heel beloofde uit

altijd nieuwe banden voor een zeer goede prijs

ik bestel al 3 jaar (en 10 sets) banden bij banden expert. en ben zeer te vreden. nieuwe banden(max 6 maanden oud, tegen over een banden zaak. waar ze vaak 2-3 jaar oud zijn) en altijd de volgende dag geleverd. geen 5 sterre wegens dat de laaste 3 keer werkte de track and trace code niet.

Makkelijke webshop

zeer makkelijke webshop om banden te bestellen helaas opgegeven levertijd is niet juist er stond morgen geleverd maar heb 2 dagen moeten wachten is natuurlijk geen ramp

Goede en snelle levering en groot assortiment

Goede en snelle levering en groot ruim assortiment. Genoeg opties om de juiste band te selecteren.

zeer goede ervaring

megaGemakkelijk en prijs je rijk site

Nooit gedacht dat ik zo mijn banden aan deze prijs zou kunnen krijgen !!! Alvast bedankt voorraan ,heb nu nog een zakcentje over om te besteden aan het nieuwe schooljaar van de kinderen .love it

perfect!

duidelijke site, vlotte service verzending top mijn vaste banden site!!

Gemakkelijk bestellen eenvoudig betalen top

Veel keuze en correct

Super veel keus en héél makkelijk

Duidelijke website, makkelijk om in te zoeken; en handifg dat je een montage adres kan zoeken vlakbij! Topper !

Super snel

Bestellen geen zorgen ..word gewoon op tijd geleverd

Duidelijk overzichtelijke site, handige zoek tool. En mega veel voordeeo

Snel en overzichtelijk

Je vindt wat je zoekt en de prijs is OK. Betaling verliep vlekkeloos en ik kreeg onmiddellijk een e-mail met factuur.

klaar en duidelijk van informatie tot bestelling

zeer overzichtelijk alle informatie weergegeven die in mensentaal is. iedereen begrijpt het en weet wat hij koopt. nuchter en transparant

duidelijke site , goedkoop , kwaliteit , snelle levering

aanrader !

Goeie service, degelijke kwaliteit en zeer snelle levering

Eventjes wat zitten rond google'n en deze site bleek duidelijk de goedkoopste bandenleverancier te zijn. Ik dacht dat de service of levertijd hier gingen onder lijden, maar niets was minder waar! top kwaliteit en top service, snelle levering Mvg Dennis

Simpel. Gemakkelijk.

Gemakkelijke bestelling. En aan voordelige prijzen.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Alle merken aan topprijzen. Snelle service!

Veel keuze en de goedkoopste prijs!

Bij bandenexpert heb je veel keuze en dat is nog niet het beste, je hebt steeds de laagste prijs, zo niet wordt het verschil terug betaald. Op de site vindt u ook veel informatie terug, wat je helpt bij de keuze van banden. Ook de vergelijk functie is zeer gemakkelijk. Enig puntje dat ik als verbetering zie is, een beoordeling van voorgaande kopen. Verder is alles perfect. Vergeet ook zeker niet in de outlet te kijken, hier kan je koopjes doen voor banden die zo goed als nieuw zijn.

Snel en wel

Elke belofte werd ingehuldigd Dank u

Makkelijke en correcte afhandeling

Zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Snel en wel

Goede ontvangst en vriendelijk Goed werk geleverd Ben heel tevreden.

Snel, goedkoop

veel keuze, voor de gratis levering, goedkoopste prijs en montage in de buurt, alles vooraf betaalt, zo vind ik het fijn

Top ervaring

Ik ben onder de indruk van het gebruiksgemak van deze website.

Ik ben tot hiertoe heel goed geholpen en zal een 10 geven als mijn banden geplaatst zijn

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen