De goedkoopste en meest overzichtelijke

Super site! Het enige wat ik nog zou veranderen is dat je kan selecteren hoeveel banden je wilt kopen, ik wou er bijvoorbeeld 4, maar er kwamener heel de tijd op van 1 in voorraad. Verder echt super!

Beste en snelle service

Net mijn banden aangekocht. Vlot en snel en gemakkelijk

Top systeem snel en makkelijk

betrouwbaarheid

alles is , op afgesproken , wijze afgeleverd! Snel en juist.

Handige website voor snelle service

Snel en makkelijk bestellen en een motageplaats kiezen

De site is gemakkelijk, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. De aankoop van de juiste banden was zo geregeld. Het kiezen van een bandenservice in de buurt, was al even gemakkelijk. Kortom: prima ervaring voor nu en in de toekomst! Een echte aanrader

Super gemakelijk en voordelig

Is men eerste keer dat ik online banden bestel ,maar heb een goed gevoel bij bandenexpert.be

Heel goeie service

Service is heel duidelijk. App is eenvoudig en bruikbaar voor iedereen van jong tot oud. Ook producten zijn goedkoper dan bij de concurrenten

Goed en overzichtelijke site!

Daar ik vorige maal snel en goed bediend ben, heb ik opnieuw gekozen voor de Bandenexpert. Prijs, Kwaliteit. De goede keuze!

site met goed overzicht,snelle service met goede prijzen!!

prettige kennismaking waar je goed gevoel bij hebt door de beste prijs /kwaliteit!

Altijd al super content

Altijd correct en scherpe prijzen Vlugge levering

Eerste aankoop perfect aangeleverd

Duidelijke site, makkelijk en vlug bestellen

De site is makkelijk en duidelijk. Ik was zeer snel klaar met bestellen. Ook genoeg betalingsmogelijkheden

Correcte afspraak en levering op aangegeven dag.

Bestelling geplaatst aan uiterst scherpe prijs, overeengekomen om dinsdag te leveren wat zonder probleem is uitgevoerd dus 10/10

Betreft mijn eerste bestelling via de site

de site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is de 1 ste keer dat ik via deze site iets bestel en denk dat dit toekomstgericht meer gaat gebeuren.

dik in orde !!

Je kan merkbanden kopen aan een goede prijs ,naar ook, een budget band aan prima prijzen ! Bij bandenexpert .be kan je als koper een goede keuze maken volgens uw beurs ,om dat er veel aanbod is !!

snel en doeltreffend

heb naar all weather banden gezocht met vrij expliciete maten. Snel gevonden en aan de beste prijs. Alles in één keer betalen is eenvoudig. levering en montage kort bij huis. Alles top. Nu nog afwachten na de dienst :-)

Goede banden, snel geleverd

Snel correct & scherpe prijs

Goede ervaring!

Snel, groot aanbod, duidelijkheid, en goedkoop!

Heel vlotte bestelling

Banden besteld voor mijn caravan. Is een kleine maat en redelijk duur bij al de bandenhandelaars in de buurt. Nu bijna €40 bespaard bij de bestelling bij bandenexpert. Nu nog wachten op levering en montage.

eenvoudig kiezen, snelle levering, top product

Eenvoudig en snel te bestellen, uitgebreide keuze, goede website. De levering is snel. Aanrader.

snel gevonden en duidelijke uitleg

voldoende keuze, duidelijke omschrijving van de eigenschappen. makkelijke website en uiteraard de goedkoopste die ik vond. kortom gewoon top!

Snelle correcte bestelling met leverdatum

Snelle afhandeling Geschatte leverdatum op voorhand Veel keuze

Zoals moet

Mijn banden zijn in 2dagen gekomen,maar ventielen nog steeds niet ontvangen

Geleverd zoals het hoort en prima service bij partner

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen