Vlotte site, mooie prijs!!!

Ik verwacht dat de levering navenant zal zijn....dus alvast een dikke duim!

Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit

Alles gaat vlot

Bij Bandenexpert is het altijd slim shoppen !!!

Dit is nu de 2de maal dat ik banden koop bij Bandenexpert. Ondanks de vergelijkingen blijven zij altijd heel scherp op vlak van prijzen. Daarnaast een heel belangrijk aspect is klantenservice. Altijd een correct antwoord gehad binnen de 24h. KPI is in dit geval uitstekend. Doe zo verder en verander niet !

Ruime keuze en nodige details. Snelle afhandeling!

Vorig jaar winterbanden gekocht, dit jaar zomerbanden omdat ik zeer tevreden was met de afhandeling en prijs! Is zeker aan te bevelen. Eveneens de montage te Bilzen verliep zoals afgesproken.

primasite

snel kunnen kiezen tussen verschillende merken en prijs.

perfekte kwqliteit een aanrader

grote keuze goede kwaliteit voordeelig

Altijd de goedkoopste !

Ik bedtel altijd via hier. Zeer snelle levering en altijd correct. Nergens anders goedkoper te vinden. Gemakkelijk te bestellen. Makkelijke betaling. En zeer snel geleverd !

Zeer gebruiksvriendelijke site

Zeer goede site

gemakkelijk snel voordelig

gemakkelijk goede prijs een aanrader voor iedereen

super goede ervaring

alles is heel duidelijk en snel vindbaar, eerlijke en goede uitleg bij de producten en een snelle levertermijn

Voor 12 uur besteld = morgen geleverd

Dit is geen verkoopsstunt , maar een belofte. Reeds meerdere keren heb ik banden besteld, en telkens worden deze de dag erna geleverd. Enig puntje van kritiek. Het beantwoorden van een vraag via de info , levert een antwoord op dat niet overeenkomt met je vraag.

De goedkoopste banden

Na een uur zoeken van mijn huidig bandentype AEOLUS ( die ik niet meer vond) heb ik op deze website de goedkoopste alternatief gevonden

Correct konkreet en snelle service

Zeer goede service, hulp indien gevraagd. Levertijd en plaatsing staat allemaal geïndiceerd

Eerlijke prijs/kwaliteit

Snelle levering, eerlijke prijs/kwaliteit! Voorbeeld voor vele handelaars

Niks op aan te merken

Zeer handig dat er een mooie lijst is met de voor en nadelen van een band

Eénvoudig en correcte prijs

Juist even gegoogled en direct besteld, zeer praktisch

Een goede service

Een goede service Vind het alleen jammer dat mijn bestellen na 1 week nog niet is gearriveerd dit is een probleem bij dpd Vind ik wel een min punt

Zeer vlotte duidelijke side correcte prijs zonder verassingen

Ik ben ervan overtuigd dat levering even correct en op tijd zal gebeuren, ik had het geluk dat er nog 1 band in voorraad was juist degene die ik nodig had!

Heel overzichtelijk waardoor je snel de juiste keuze maakt.

De site is makkelijk in gebruik en heel overzichtelijk. Tevens zijn de prijzen, in vergelijking met andere bandencentrales, zeer gunstig. Uiteindelijk maak je een keuze in welke garage je banden laat installeren. Ook hierbij is de prijs duidelijk meegedeeld. Kortom een aanrader.

Top en de goedkoopste prijs

Deze site heeft mij de goedkoopste optie gegeven voor de aankoop van onze Bridgestone banden. Super!!!

Zeer gemakkelijk te bestellen

Nu nog reviews van klanten over de banden die je bekijkt , en geen reviews van de site . Later zal ik nog extra info geven .

Vlotte bestelling via internet, goede communicatie en correcte levering

Is gemakkelijk in gebruik, super

Supergoed

Prima site