heel overzichtelijke duidelijke site ,no bullshit !!!

Prijs kwaliteit zeker een opsteker.

correcte levering

Alles naar wens verlopen. Afspraak met garagist was direct bevestigd en banden zijn met voorzichtigheid aan gebracht zonder de velgen te beschadigen. Geen negatieve opmerkingen. Garage Deschodt werkt secuur, top!

derde keer

Op alle onze wagen nu nieuwe banden, drie maal perfect geholpen .

Ik vond heel vlot de banden die ik wou kopen

Snelle levering, prijs is ok

Correcte prijs , snelle levering tevreden klant

Beste bandencentrale van België

De Goedkoopste prijs kwaliteit banden er te vinden zijn.

Prijs gunstig en heel snel geleverd zoals afgesproken

snel geregeld via de website

afwachten of de levering en montage even goed zijn

Gebruiksvriendelijk & simpel! Meer moet dat niet zijn..

TOP

perfect

Heel getailleerd opzoeken, veel variatie, beste prijs-kwaliteit, gratis en snel levering

Overzichtelijk - goede prijzen - volledige service

2de maal dat ik hier banden bestel. Groot voordeel tgv andere online sites, is de mogelijkheid om een montage (-partner) te selecteren in jouw buurt! Prijzen zijn ook steeds zeer concurrentieel !

Zeer positief en geeft me energie!

Beste mensen van bandenexpert, ik sta er sinds heel kort alleen voor, met mijn twee kids! Ook heel wat 'mannentaakjes' pak ik nu zelf aan. Fijn om zelf voor de eerste keer te weten welke banden ik best aankoop voor mijn auto! Geeft me een heel goed gevoel dat ik met jullie info zelf aan de slag ben kunnen gaan! Weeral een energie boost dat ik het zelf wel aankan in het leven! Jullie website is ook heel duidelijk en overzichtelijk! En de chat, meteen antwoord en geholpen! Doe zo verder! Ik kan jullie alleen maar aanraden. ( Doe ik trouwens meteen aan mijn ouders ;) die ook nieuwe banden moeten bestellen voor hun wagen.

2de keer dat ik banden koop, goede levertijd en ruim aanbod. blij dat er ventielen bij zijn.

Aanrader

Bestellen , betalen en de aflevering vlotjes verlopen en de bestelling voldeed aan de beschrijving van de site .

correcte service tegen een correcte prijs

banden besteld en binnen de week geleverd en geplaatst en dit aan een zeer competitieve prijs !

Top, snel, makkelijk

Makkelijk te bestellen, en scherpe prijzen

super

gevonden op het net en super ervaring mee prijs super uitleg super en heel makelijk

SUPER

De site werkt super vlot , heel overzichtelijk &duidelijk .

Goede en snelle leverancier

Makkelijke site, lage prijzen en snelle levering (2 dagen)

Steeds een super service

Een tevreden klant !!

Gemakkelijker kan het niet...

Heb grondig gezocht bij online shops naar goede banden voor mijn wagen. Mijn ervaring is dat ik bij Bandenexpert een goede begeleiding bij zowel keuze, prijs, aankoop én ook plaatsing in de buurt heb gevonden. Gemakkelijker kan het niet. Gerne wieder!

Zeer tevreden, service en levering beide top!

Zeer goede afhandeling. Zeker een aanrader.

Prachtige en supersnelle service!!

Super ervaring! Makkelijk te bestellen + gratis levering bij de plaatselijke Bandencentrale Crauwels + super vlotte service qua montage van de banden! Dit alles geregeld in één week!

overzichtelijke website

mooie en overzichtelijke website ,met zeer aantrekkelijke prijzen

aangenaam verrast door ruime aanbod en goede prijs

na opzoeken ben ik op deze site gekomen en aangenaam verrast door het ruime aanbod en goede prijs waarom ik dan ook niet langer moest verder zoeken en mijn beslissing tot bestelling heb geplaatst

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen