perfect

goede service vlotte levering goed produkt

geweldig

zeer goede prijzen en vlug geleverd.

Perfecte zoekfunctie

Ik vond direct wat ik nodig had, met de juiste informatie.

Heldere website en zeer voordelig

Snelle en duidelijke website zonder onaangename verrassingen en de voordeligste

Duidelijke, vlotte site.

Een positieve shopervaring. :-)

super gemakkelijk en duidelijk

duidelijke overzichtelijke website

Top prijzen en uitgebreide keuze!

Banden snel geleverd aan een goede prijs! Grote keuze uit verschillende merken. Advies op maat via de chat! Een echte aanrader als je op zoek bent naar nieuwe banden!

GOEDE SERVICE

GOEDE EN CORRECTE SERVICE SNELLE LEVERING MEESTAL DE GOEDKOOPSTE

top en gemakkelik te bestellen

de 2de maal dat ik er banden koop prima service en corect op tijd geleverd

Goede service voor een zéér degelijke prijs

Goed gèinformeerde website

Prima overzichtelijke website met goede informatie van het product. Prijs is prima in orde

Heel gemakkelijk bestellen aan scherpe prijs

Bedankt!

Snel en goedkoop !

Snelle levering beloofd en op de kop toe nog eens de goedkoopste ! Vlot bestelprogramma, betaling verloopt ook snel via Payconic

Topperzzzz

Vlotte service....snel geleverd

beste prijs en service

banden kopen... een mega gamma en zoveel verschil en zoveel sites. waar bestellen,wat is het makkelijkste,... meestal is het kiezen tussen prijs en service. maar bij bandenexpert.be had ik de beste prijs en een super service. heel overzichtelijke site en duidelijke info de prijs afgebeeld was ook de eind prijs en geen verborgen extra kosten. gratis verzending en snel en correct thuis bezorgd.

Goed en snelle service

Site is overzichtelijk en veel keuze. Ruim aanbod met goede banden prijs/kwaliteit.

Alles verloopt vlot en betalen is makkelijk

De bestelling ging vlot , prijs was oke , betaalmogelijkheden zijn goed . Nu hopen dat ze op gewenste tijd aankomen .

Duidelijk

Ja was verschotten hoe gemakkelijk uw webshop is Top doe zo verder

Snelle duidelijke en overzichtelijke site met makkelijke betalingsmethoden.

Snel gevonden wat ik zocht. Een duidelijk overzicht en gemakkelijke zoekfilter. En als kers op de taart een eenvoudige betaling.

De gegevens op het internet werden correct en volledig weergegeven

De zoektocht naar nieuwe banden verliep zeer vlot! Ook het zoeken van een monteur was zeer gemakkelijk en efficiënt!

zeer vlotte site

snelle en overzichtelijke website. gemakkelijke keuzes en eenvoudige opbouw.

Gewoon super

Ik keer tevreden terug

Snel

Excellente producten, correcte levering op tijd en erg interessante prijs dus 10 op 10

Bij een vorige bestelling werden de banden op het juiste moment geleverd door een vriendelijke chauffeur die me bovendien hielp om de banden op te bergen. Uitstekende service Heel interessante prijzen Nieuwe banden (waren een maand eerder geproduceerd) Echt de moeite !

steeds een goeie service

reeds meerdere malen bij hun bestel , met het volste vertrouwen . echt een top team

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen