Ik heb al meerdere malen banden besteld bij bandenexpert en deze zijn altijd prima bevallen

Zeer positieve ervaring

Goede begeleiding bij kiezen banden, snelle levering, zeer goede service bij de montagepartner.

Breed Gamma aan goede prijzen. Maar liefst 200 euro goedkoper als de concurrentie inclusief plaatsing , dan is de keuze snel gemaakt ;)

All in one.

Alles perfect overzichtelijk en snel geregeld. Top

Makkelijk en betrouwbaar

Bandenexpert.be is effectief de goedkoopste bandenshop op internet in België. De site is overzichtelijk, makkelijk en duidelijk. De keuze is enorm en er wordt je tijdens het zoeken een eerlijk alternatief voorgesteld dat niet persé duurder is. Integendeel. De leveringen gebeuren tijdig en je wordt goed op de hoogte gehouden. Kortom; een goede site voor de aankoop van ál uw banden!

Super gemakkelijk en prijzen vallen goed mee!

100% superrr

Vlotte en makkelijke bestelling

Ik heb op verschillende sites gezocht achter de juiste banden voor mijn wagen, verschillende sites hebben vaker mankementen en problemen bij betalen, of leverenadress ingeven. Hier bij bandenexpert.be waren mijn banden binnen de 2 minuten besteld en heb ik al bevestiging gekregen in mail. ZEKER EEN AANRADER!!! Nieuwe vaste klant erbij!

Wederom besteld bij bandenexpert...goede prijzen en veel keuz

Toch weer bij bandenexpert besteld na een foutje bij een andere leverancier...nu nooit nog ergens anders enkel bij bandenexpert.

Doen wat ze beloven !

Goede service ,snelle levering

Goed, en op tijd levering, en goed koop banden goed quality

Super service en kwaliteit

Alles zeer vlot verlopen kan niet beter

Stipte en correcte service

Good service

Good service

goede service

goede service en prijs Daniel

Overzichtelijk

Veel keuze goede prijs

Even afwachten

De win u banden terug link werkt alvast niet, hopelijk verder geen problemen, ik hou jullie op de hoogte.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot besteld en goede prijs

Bestellen ging vlot en prijs was beter dan op andere sites. superhandig dat de montage ook inneens kan geregeld worden tijdens de bestelling. Ook een duidelijk overzicht in een lijst met scores en aanbevelingen erbij.

Top banden

Snel besteld en snel geleverd

Doet wat het moet doen. Makkelijk sloffen bestellen en snel geleverd. Nagenoeg alle banden op voorraad. netjes verpakt.

supersnel

supersnelle leving na bestelling op de overzichtelijke en duidelijke website

goede begeleiding

vertrouwelijke site

all seasons banden

mijn voorkeur gaat naar deze verkoper ,omdat de banden prijs kwaliteit fantastisch goed zijn ,en het bestellen ervan is zeer gemakkelijk

Good

Hello the site is very nice in details and i find wath i need , and the price is good ,

zeer interessante prijzen

ik vond direct de juiste bande n aan een mooie prijs

Altijd soepeltjes e goed geregeld.

Dit is de tweede keer dat ik vier nieuwe banden, ventielen en montage bestel. Ik ben er zeer tevreden van en kan alleen maar een positieve aanbeveling doen.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen