Altijd goede banden en correcte service!

Goede banden met een correcte prijs-kwaliteit in deze moeilijke tijden. Worden vaak correct geleverd en in het geval van problemen, kan men rekenen op correcte dienst na verkoop. GOAT-webshop voor banden!

Toevallig gezien bij het zoeken naar geschikte banden met plaatsing.

Gelukkig werken ze met lokale garages, niet onder een vast merk.

Super tevreden

Al meerdere malen Besteld en altijd super service

Alles is duidelijk en gemakkelijk.

Echte aanrader!

Het was makkelijk om de juiste banden te vinden op de site, zijn ook de scherpste prijzen tegen over andere websites een echte aanrader! Hier bestel ik later terug mijn set banden!

vlot

bestelling ging vlot

Vlot en overzichtelijk

Duidelijke website en prijs/kwaliteit is oké

Goed ervaring

Klantenservice zijn goede snel antwoorden

Vlotte werking van de website

De selectie en bestelling ging vlot. Nu afwachten of het leveren en plaatsen even vlot gaat.

alles verloopt vlot

gemakkelijk alles te zoeken zeer duidelijk .Mvg

snel makkelijk en goedkoop

knap en vlot geregeld!

Tot nu toe meer dan tevreden.

Vorige aankopen goed en snel ontvangen , zeer tevreden over mijn banden.

duidelijke overzichtelijke website

duidelijke en overzichtelijke website, alles binnen handbereik service nog te beoordelen

Grote keuze in banden, goede prijs en supersnelle levering.

Top.

Super website, heb er 2 budget banden besteld waar ik toch wat bang voor heb aangezien de goedkope prijs maar na zo veel duidelijke recensies ben ik er van overtuigd dat ze goed zijn , website is duidelijk goedkoper als de concurrentie dit is hoe het hoort en nog eens snel aanrader !!

zeer goed

veel in stok dat een plus punt

De beste band gevonden in een handomdraai !

Het is heel gemakkelijk om de juiste band te zoeken en te selecteren. Verder selecteer je naar persoonlijke smaak qua kwaliteit, geluid, etc. Prima !

Goede prijs

Goede prijs en optijd levering

Beste prijs

Eerste keer dat ik hier bestel want de prijs was de beste. Heb vergeleken met vele andere websites en deze kwam erboven op.

Snel efficiënt en beste prijs!

Vlotte bestelling, makkelijk te laten leveren maar de montage naar keuze en transparant! Super service

Niks

Door vriend

Goed overzicht, ruime keuze aan banden.

Banden moeten nog geleverd worden, maar dit komt ongetwijfeld goed. Worden geleverd bij mijn voorkeursgarage. Ruime keuze aan banden en montageplaatsen.

Top site

Top banden tegen goede prijzen ook voor de mensen die het wat minder hebben echt een aanrader

Snelle aankoop.

Alles verloopt vlot.

Hele handige site

Het is de eerste keer dat ik zelf banden koop voor mijn auto, op jullie site staan alles tot in de puntjes uitgelegd, waardoor men vertrouwen krijgt om bij jullie aan te kopen.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen