Efficient om in het bos de bomen terug te vinden

Gemakkelijke keuze, scherpe prijzen, handige tool om een monteur te selecteren

Mooi overzicht over alles

Het is de eerste keer dat ik op de site bent geweest en moet zeggen dat op de site heel veel keuzes zijn en mooi is uitgelegd over welke keuze je ook maar zoekt. Gemakkelijk de gegevens invullen en je krijg alles mooi beschreven. Zelfs als je het niet begrijpt, kun je direct een hulplijn gebruiken via chat en moet eerlijk zeggen, ik kreeg er goed antwoord op mijn vragen. Dus voor mij is het een topsite in verband met autobanden te bestellen.

Snel en efficiënt!

Onlangs een lekke band gereden en via via bij jullie terecht gekomen. Nog nooit zo snel en goedkoop en band laten vervangen!

zo makkelijjk

via de website kon ik makkelijk banden vergelijken, prijzen heel duidelijk en ook de plaatsingskosten worden zeer duidelijk vermeld. kortom, waarom nog elders gaan aanschuiven en tijd verliezen als het hier direct voor jou wordt geregeld. super service

Goede ervaring met deze site

Al meerdere malen op deze site besteld en altijd netjes alles op tijd ontvangen

Top! Snel en gemakkelijk

Kwalitatieve banden voor een top prijs ( beste op de markt)!!!

Super organisatie

reeds meerdere keren bestelling geplaatst top service steeds volgens afspraak. alle mogelijke merken en kwaliteiten van banden in aanbod. steeds aan superprijzen

Bestellen gaat vlot en aan de beste prijs.

Klantendienst is niet steeds even makkelijk te bereiken, verder alles top.

Много добри

Много коректни

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

Zeer gebruiksvriendelijk

Fijn bestellen

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en een top service!

Zeer fijn en niet te duur.

Heel makkelijk en snel!

Ik heb heel snel en makkelijk gevonden wat ik nodig had!

Top kwaliteit banden voor super goede prijs

Zeer overzichtelijke Website met veel keuzes en goede filter’s om je vlot te loodsen met de keuze.

Bestelling, keuze van garagisten gaat heel gemakkelijk en verloopt vlot. Zeer goede prijzen en goedkoper door samenwerking met aangesloten banden specialisten.

Zeer gebruiksvriendelijke website, en vooral de goedkoopste! Na meerdere malen te vergelijken kom ik telkens terug hier op uit. Merci!

Heel hulpvol

Snel en gemakkelijk om u banden te vinden in de website.

Super snel

Veel keuze en duidelijk

Juiste en perfecte levering

Veel keuze, makkelijk en snel te bestellen

Zeer duidelijke site als je als vrouw niets kent van autoonderdelen. Na banden keuze ook nieuwe ventielen voorgesteld door de site zelf, uit mijn eigen had ik niet geweten dat het nodig zou zijn.

goede informatie op de website

Ik had een vraag welke perfect werd beantwoord door de chat.

Eenvoudig

Gemakkelijk en compleet

Zo makkelijk heb ik nog nooit banden besteld!

Zeer gemakkelijke site, met goede uitleg en veel plaatsen om te kiezen waar ze de banden monteren... zeer gemakkelijk en prijs valt reuze mee!

Uitstekende Service

Een band bestellen was nog nooit zo eenvoudig. De prijs is zeer gunstig en de service is van hoge kwaliteit. Bedankt aan iedereen.

Vlot

Vlotte bestelling, veel keuze, goede prijzen.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen