Beste prijs en kwaliteit

Steeds de beste prijs en snelle levering

snel en goede klantenservice

heel tevreden klant

Betrouwbaarheid

Ik ben zeer tevreden in jullie service Altijd correct prijs

Efficiënt

Ik had nieuwe banden nodig, maar twijfelde echt heel hard. Door de hulp van de digitale assistent Tim geholpen waardoor mijn keuze heel snel was gemaakt. Dikke merci!

Makkelijk aankopen aan goede prijzen

Vul ik in als ik de banden heb.

Top website, met veel keuze en duidelijke uitleg erbij. De goedkoopste, het gemak om direct bij de montagepartner te leveren. Aangeraden om hier je banden te kopen!

Ruim aanbod aan banden

Ik kon kiezen uit een ruim aanbod. Eens gekozen was het super simpel om de bestelling te plaatsen en te betalen. Heel tevreden, ik zou bandenexpert.be zeker aanraden bij familie en vrienden!

Makkelijk zoeken

Goede prijs en kwlaiteitverhouding!

Heel makkelijk en klantvriendelijk om te bestellen

Was heel makkelijk op te zoeken en te bestellen. Heel klantvriendelijkheid

gemakkelijk

is zeer gemakkelijk gegaan om te bestellen en alles was duidelijk

Gemakkelijke website

Geeft een goed overzicht in alle prijscategorieën.

Ontzettend makkelijk

Laatst ook al 4 banden gekocht voor mijn vrouw haar auto, service en levertijden zijn super.

Perfecte kwaliteit/prijs verhouding

Altijd een snelle levering en perfecte kwaliteit/prijs verhouding!

Duidelijke website met veel keuze

Makkelijk te vergelijken en goede prijzen

Heb al bestelling gedaan. En was perfect

Mooi op tijd en goede service

One stop shopping tegen een lage prijs

Selecteren van banden en montagepartner verliepen snel en tegen een concurrentiële prijs

Makkelijk en snel

€150 euro goedkoper dan bekende bandencentrales en ook vlakbij een plaatser gevonden. Website is duidelijk en verwerking is vlot. Aanrader!

Goed werkende webshop

De banden gevonden die ik wil voor een schappelijke prijs. Bestellen gaat makkelijk. Betaling gaat snel.

top service

Bestelling gedaan Door vriend die jullie aanraadde

heel goed

beste prijs

Meer dan super

Alles al me bestellingen zijn goed gegaan en op tijd geleverd ben zeer tevreden.

Groot gamma, goede prijzen

Ruime keuze en goede prijzen. De site is zeer gebruiksvriendelijk, je kunt alles gemakkelijk vinden.

Snel, correct, duidelijk en goedkoop

Prijs, kwaliteit en aanbod top!

Heb al enkele malen banden besteld en dit verloopt steeds heel vlot. Uitgebreide keuze, competitieve prijzen en een vlotte levering. Zeker aan te bevelen!

Super gemakkelijk en snel

Zeer gemakkelijk te bestellen en direct geleverd bij de garage top

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen