Correct

Correct, levertermijn mag sneller

Het is 2 dagen vóór de aangegeven leverdatum aangekomen. Ik raad het zeker aan.

Super snel sevice

Product is top

Snel goed ni duur

Correcte levering

De maandag besteld en de woensdag had ik mijn banden al. Ik ben tevreden

An Efficient Website

This is an amazing website where we can see and compare all tires with their technical specifications and prices. Comparation part is a must though and I would love to see also the test results all of the tires. Thank you,

Snel en correct!

Super tevreden!

alles ok

vlot en correct

ruime keuze, snelle levering

Prachtig!!

Zeer vlotte levering en snelle plaatsing door garagist. Fijne ervaring!!

Levering mag vlugger

1 week is wat lang. Mijn auto was 1week onbruikbaar

Aan te raden.

Aan te raden, vlotte afwerking.

Duidelijke website met zeer concurrerende prijzen!

Snel, betrouwbaar en hele goede prijs kwaliteitsverhouding

Everything is ok

Delivery was fast. Price is better for 60€ that in autodoc. Thank you for your service . Wish you and your business all the best in this hard competition time.

Overzichtelijk en duidelijk de goedkoopste!

De site is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk door de zoekfunctie. Zelfs na onderzoek online blijken de banden nergens goedkoper! Mijn vast adres voor nieuwe banden.

De banden waren perfect en goede levering

Correcte levering en plaatsing

Correcte levering en plaatsing

Ruime keuze tegen goede prijzen

3 banden besteld die goed op tijd geleverd werden en bestelling kan gevolgd worden door track and trace dus zeer tevreden.

ERG TEVREDEN

Ik ben erg tevreden over de service van BandenExpert. Ook de plaatsing door ONIX-banden in Wommelgem viel reuze mee!!!

Best

I bought an A quality tyre with the cheapest price. Thank you.

zeer vlot

De bestelling ging vlot, evenals de levering. Het vervangen van de achterbanden ging zeer vlot, minder dan 30min tussen binnenrijden en buitenrijden!

Auto Banden besteld en betaald werden vrij vlug geleverd en er op gelegd goede service qua afhandeling zeker een aanrader om bij te bestellen

Snel, efficient & betrouwbaar

Maakt goede afspraken

Komt hun afspraken na en de levering ging zeer vlot.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen