gewoon top

Bestellen afspraak maken en klaar is Kees. Hoe goed is dit.Top site.

Alles in het leven is moeilijk... behalve banden bestellen via bandenexpert!

Ik ben een nieuwe autobestuurder, en eerlijk gezegd weet ik over auto’s en banden ongeveer evenveel als… wel ja, iemand dat vooral hoopt dat de auto gewoon start. Maar tot mijn grote verbazing was het bestellen van nieuwe banden écht supermakkelijk. Ik heb gewoon de bandencode van mijn auto opgezocht (ja, ik wist ook niet dat dat bestond), ingevoerd op de website en voilà: de juiste banden verschenen bijna magisch voor mijn neus. Wat ik ook heel handig vond, was dat je meteen ziet hoe goed die banden scoren op nat wegdek en hoe zuinig ze zijn. Zelfs ik snapte het, dus dat zegt iets. De betaling ging ook helemaal soepel. Geen stress, geen gedoe. Ik dacht dat dit een ingewikkeld technisch drama zou worden, maar het was verrassend simpel.

De bandenwebsite Bandenexpert biedt duidelijke informatie, een overzichtelijk assortiment en gebruik

Al meerdere malen via bandenexpert banden besteld. Korrecte prijzen en vlugge levering.

Helaas slechte communicatie..

Helaas slechte communicatie.. Bestelling zou onderweg zijn, Daarna zou de bestelling geannuleerd zijn, Daarna toch geleverd na en geruime tijd

super vlot geregeld

zoeken, invullen, betalen en klaar!

Steeds betrouwbaar

Al meerdere bestellingen gedaan. Steeds correcte levering en steeds kwaliteitsvolle producten.

Goede banden, slechte levering

In 2 pakketten geleverd met 10 dagen tussen… Voor de rest tevreden van banden en ook dat ik dit kon laten leveren bij garagist

correct

snelle afhandeling

Gewoon top

Alles is vlot verlopen van bestelling tot montage. Intussen altijd correcte informatie gehad over de leveringstijd. Monteurs zeer behulpzaam.

Makkelijk en goedkoop

Snel, makkelijk en goedkoop.

Eenvoudige snelle bestelling

Eenvoudige snelle bestelling

SUPER

Snelle levering en supersnelle plaatsing. Dikke pluim voor de bandencentrale!!!

sneller dan verwacht geleverd, correct product

link naar bandencentrales in de buurt voor montage werkt niet

Geen idee waar het nog beter zou kunnen dan bij BandenExpert.be

Doe zo verder.

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs, correcte en snelle levering. Geleverde goederen zoals verwacht.

Blij dat we nog eenzelfde band konden verkrijgen

Snelle en vlotte levering

good until now

but... after the choice of the tyre I was here: "https://www.bandenexpert.be/cart/" and I put in the name of the garage I had chosen previously (coppin pneus) and nothing happened. No way to go any further. I had to start again the choosing the tyre. Not a big deal, but annoying.

Duidelijke site

Ik kan makkelijk de banden terugvinden die ik nodig heb.

prima prijs-kwaliteit

De sticker op mijnbanden was erg moeilijk te verwijderen. De levering kon iets sneller, maar 8 degan valt nog wel mee. Het assortiment is uitgebreid genoeg en de prijzen zijn goed.

Snel en correct gevonden en afgerekend

Ik vind de lay-out en toegankelijkheid top om alles snel terug te vinden enkel een vergelijking Optie tussen de banden zou top zijn

Vlotte handeling

Ruime keus en goede prijzen

Best services

super service

handige site snele zoek optie en resultaten keuze genoeg in prijzen voor ieder budget iets te vinden

TOP TOP TOP!

Topservice bij BandenExpert.be! Snel, professioneel en supervriendelijk. Echt een aanrader!

Correct

Lange Lozanastraat 142