snel

eenvoudige en efficiente manier om te bestellen

Eenvoudig en snel

Bestelling eenvoudig, snelle behandeling, alles super duidelijk !

Praktische website

Grote keuze in alle prijsklassen, steeds met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Tevens een vlotte levering. Een aanrader.

Zelf keuze welke je wil

Je kan je eigen keuze maken afhankelijk je noden. Elke band heeft alle info die je nodig hebt om zelf naar eigen belang je band te kunnen kiezen. Belangrijker of het een goedkope band is maar dan iets meer verbruikt... dit staat allemaal duidelijk aangegeven.

Duidelijk, snel en gemakkelijk!

Het vinden van de ideale banden is makkelijk online! De prijzen zijn perfect aangegeven en er zijn veel partners in de buurt!

Ik heb de verkeerde maat besteld.

Ik heb de verkeerde maat banden besteld.Kan ik die ruilen voor een andere maat?En hoe kan ik ze terug sturen?Bedankt.

scherpe prijs, snel geleverd

goede service, snel geleverd

goedkoop

ik ben super blij met aankoop goede banden voor een klein prijse zeker een aanrader voor iedereen

Fast and easy to choose

Large selection of tires and fast payment, I hope there will be smart and in time delivery. There was no option to choose an invoice. I believe it comes with delivery.

Uitgebreide keuze aan banden

Uitgebreide keuze aan banden, eenvoudig te selecteren op maat, merk en andere eigenschappen. Keuze om banden te laten monteren bij een montagepartner. Top.

Heb jullie leren kennen via mijn schoonvader en zei dat het uitstekend verliep

Het was heel simpel om de juiste banden te vinden.

Ik zocht op google naar een specifieke band en deze was toevallig bij bandenexpert.be beschikbaar tegen een mooie prijs. het bestel process zelf was ook zeer simpel, nu nog even wachten tot ze aankomen.

Excellent

Altijd snelle leveringen. Zeer aangename site.

goede beoordeling van reeds andere klanten

gewoon opgezocht via internet en heb de beoordelingen gezien en waren uitstekend

Heel goede service!!

De goedkoopste toppy

Perfecte firma altijd goedkoopste en snelle levering he al meerdere malen gekocht altijd tiptop in orde Zeker aanrader

Alles zoals het moet zijn.

Enkel via virtuele chat de juiste track and trace gehad. Kwam niet automatisch via de mail. Rest top ook levering dpd is top.

Super schnelle lieferung

Habe jetzt zum zweiten Mal Reifen bestellt. Beim ersten Mal ging alles schnell und reibungslos. Hoffe das bleibt beim zweiten Mal konstant.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede website, scherpe prijzen en snelle service.

Zeer eenvoudig om te bestellen

Deze site is zeer eenvoudig, het is ook zeer interessant omdat je een montage plaats kan kiezen

Super vlotte bestelmethode

eenvoudig om te bestellen en goede prijs kwaliteit verhouding

Heel tevreden

Site gemakkelijk te gebruiken, dus bijgevolg snel banden kunnen bestellen.

Eerste maal besteld

Goed bij prijs en in garage geleverd

top service!!!

1 woord top !

Good price and fast deliver

Good price a lot of choice and fast deliver

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen