Goede betaalbare banden en snelle levering

Ik was bij de eerste levering niet thuis om de banden aan te nemen en er zou een bericht achtergelaten zijn in de brievenbus. Dit was niet het geval maar na 1 mailtje en een zeer snelle reactie van bandenexpert.be kon ik de volgende dag de banden in ontvangst nemen.

ok

alles correct

Snel makkelijk en voordelig

Makkelijke site, in de directe omgeving montage

Topservice!!

Zou er elke keer mijn banden bestellen!

Goeie prijs, goeie afspraken, snelle montage. Ik ben tevreden.

Meer dan je vraagt

Wat een fijne ervaring: je bestelt banden online en twee minuten later heb je een bestelling van je banden, een levering in een montagecentrum én de mogelijkheid om alles daar te laten uitvoeren! Top!

Overzichtelijk overzicht van aanbod en prijs en gemakkelijk door de banden in je buurt te laten plaatsen,

Snel en handig

Im new castomer

Good price

Makkelijk en goedkoop

Duidelijke website en goedkope banden

snel en correct

goed te vinden online gemakkelijke keuzes daarbij goedkopere en ook nog eens kwaliteit kan niet beter

Prima en gemakkelijk geregeld

zeer te vreden

goede prijzen en snelle levering

Sneller dan verwacht geleverd. Top

Super snelle en verzorgde levering

Snelle en duidelijke website

Gezocht en gevonden wat ik nodig had. Eenvoudig en gemakkelijk. Snelle afhandeling en met gratis verzending. Alles geregeld in 1 klik

prijs kwaliteit

ben beroeps bandenmonteur

Geen ervaring, maar prijs wel aantrekkelijk!

Prijs kwaliteit primeert mij bij deze aankoop. Nader zien bij ontvangst van bestelde banden( Bridgestone)

Allees were goed zijn

Snelle levering.

snelle service

Banden altijd aan de beste prijzen en een snelle levering en vlotte service

Perfecte prijs/kwaliteit en snelle levering

Voor de tweede keer besteld bij bandenexpert. Zeer goede prijs, snelle levering en vooral banden die geen jaren op stock liggen zoals bij sommige handelaars.

Goeie service

Mooie prijs, snelle levering en correcte en super vriendelijke plaatser. Opmerking! De prijs voor de plaatsing is 18,5 € terwijl de plaatser maar 12,50 vraagt. Dus best thuis laten leveren en rechtstreeks naar de plaatser gaan.

Vriendelijke en snelle levering

Goede service en goede banden Ik raad aan iedereen

Subliem

Mooie ruime keuze naar ieders budget, zeer duidelijke gebruiksvriendelijke website. Geen gedoe en pup ups. Snelle service. Thanks ;)

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen