Prima site, vlot besteld en snel bezorgd.

Zogd betaalbare banden, dindag besteld donderdag Waren ze voor de deur.

goede uitleg en overzichtelijke site

de betaling via bankcontact werkte niet gelukkig andere oplossingen genoeg, ben benieuwd of levering even vlot gaat, prijs is ook goed helft van in andere garage

Heel tevreden

Snel en gemakkelijk besteld, achteraf betalen is ook mogelijk.

Snelle levering , en nog steeds de goedkoopste.en goede top service.

Kwaliteit en snelle service voor een zeer goede prijs

Snel en efficiënt tegen een goede prijs.

Ik heb al eerder banden bij Bandenexpert besteld, alles is altijd geweldig. Ik raad het ten zeerste aan.

Zelf vergelijken en kiezen en dan kopen aan de beste prijs.

Zelf vergelijken dan kiezen en kopen aan de beste prijs. Trouwens ook zeer tevreden over uw montage partner te Beringen.

Zeer positie

goeie site navigatie tussen de verschillende searches kan misschien nog iets beter vanuit UX

Heldere website met prima keuzehulp en marktconforme prijzen!

Banden kiezen is heel eenvoudig met de uitgebreide keuzehulp op de website. Elke keer opnieuw komt Bandenleader er zowel qua prijs als qua leveringstermijn er het beste uit. Top!

bestelling ging vlot

direct gevonden wat ik nodig had mogelijkheid een dealer in de buurt te vinden om te monteren is een voordeel ik heb vertrouwen in een vlotte levering en plaatsing

Fast order

Fast order, good prices, many options for garages.

overzichtelijke website, vlotte afhandeling

Een zeer gebruiksvriendelijke website, makkelijk alles te vergelijken en de beste keuze te maken. Prijzen zitten goed en vlotte afhandeling/samenwerking met lokale montage partners

Heel gemakkelijk site waar alles zeer duidelijk is. Ruime assortiment wat alles makkelijk maakt

Eenvoudig om op te zoeken en overzichtelijke technische details

Als leek in banden kon ik toch een goede keuze maken door alles te vergelijken. Goede site en correcte prijzen.

vlotjes

zeer duidelijke website ruime keuze aan banden prijs kwalitiet kun je bij hun altiid wel koopjes doen

nog nooit zo makkelijk banden besteld en een monteur gevonden!

snel en gemakkelijk mijn keuze kunnen maken kwa banden en in 1 keer een monteur gevonden . top!

tevreden van de banden en de snelheid van levering, gaat iedere keer heel vlot!

Nooit problemen ondervonden

Altijd de juiste banden gekregen die ik besteld had. Ook zeer snelle verwerking en levering. Ook altijd klantvriendelijk

Ik weet dat dit goede banden zijn en snelle levering

Snelle levering en duidelijke afspraken

Is de eerste maal dat ik men banden op deze manier bestel, maar is heel duidelijk en een snelle aflevering zoals beloofd

Vlot

Super eenvoudig

overzichtelijke site, veel keuze, gunstige prijzen.

Goed, snel en goedkoop

Goed snel en vooral goedkoop

Topkwaliteit tegen de scherpste prijzen

Bestellen van de beste banden voor de beste prijs die je op het internet kunt vinden, gaat snel en gemakkelijk. Banden worden netjes bij een montagepartner geleverd, je hoef er zelf dus niet extra voor thuis te blijven. Mocht je nog twijfelen, ik kan het je echt aanraden om bij Banden expert te bestellen!

Top service goeie prijs

Lange Lozanastraat 142