Winterbanden

Ik heb voor de eerste keer winterbanden geplaatst, die heb ik bij bandenexpert besteld, omdat ik ook over de zomerbanden heel tevreden was!

Makkelijke en duidelijke informatie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

2e maal besteld, snel beleverd, topband aan een topprijs!

Opnieuw de betere band met goeie grip op nat en droog wegdek besteld, zuinige rolweerstand (aan de benzinepomp), duurder in aankoop maar de band betaalt zichzelf terug: qua veiligheid, duurzaamheid en in je portemonnee aan de pomp! Bridgestone Turanza T005 Snel uitgeleverd en heel correcte en concurrentiele prijs bij bandenexpert!

Al drie maal topbanden bij Autoexpert gekocht!

Door de scherpe prijs, de goede kwaliteit en de snelle bezorging kies ik nu voor de derde keer op rij voor autoexpert!

Goedkoop

Kan hier nog niets over vertellen,heb banden pas besteld

X

X xxx

Topkwaliteit!

Zeer ruime keuze aan lage prijs. Ik heb alles vergeleken kwa prijs, kwaliteit en levertijd. Enorm handig dat je de banden kan laten leveren bij de garage om ze er daar te laten opzetten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk besteld, snel Verzonden, ...

GOEDE PRIJS EN GEMAKKELIJK

Gemakelijk en goedkoop

Goede prijs en snelle levering

Klantvriendelijk en goede service......

Even in de gaten houden vanwege wisselende prijzen, maar goede deal kunnen maken.

veel in stock en top prijzen

Steeds veel stock, normaal ook snelle levering en vooral zeer goede om niet te zeggen topprijzen!

Banden gekocht

Snelle dienst, correct prijs! aan te raden! zoek niet verder, Bandenexpert is de oplossing!

Ventielen werden niet (na)geleverd bij montagepartner

Bandenexpert heeft me in een aparte mail overgehaald om toch nieuwe ventielen te bestellen nadat ik 4 banden had gekocht. Ik heb die onmiddellijk bijbesteld en betaald. Mijn (vertrouwde ) montagepartner heeft de ventielen echter nooit ontvangen. De montage is nochtans pas 6 dagen (17/10) later na ontvangst van de banden (11/10) uitgevoerd. Toch wel jammer vooral omdat het Bandenexpert was die aandrong op de aanschaf van de ventielen vanwege het risico op inscheuren...

Duidelijk en snelle bestelling

Duidelijke en snelle bestelling , de goedkoopste ook ! Hopelijk zijn ze er snel !

snelle levering, artikel zoals verwacht

Reeds de 3e maal dat ik hier banden bestel. De levering is altijd correct en op beloofde tijdstip. Vergeleken met andere aanbieders is hier steeds de laagste prijs. Absolute aanrader!

Makkelijk opzoeken en bestellen

Al veel sites bezocht en deze was toch het duidelijkste om te zien welke bij u past

Schandalige klantenservice!

Sinds 14/09/2022 gevraagd om bestelling te annuleren wegens foutieve bestelling. Bij GLS is pakket NOOIT toegekomen voor verzending. Wekenlangs bellen en mails sturen zonder weinig tot geen respons. Het enige standaard antwoord is "We zijn er mee bezig". Begin oktober is creditnota beloofd op een donderdag, de vrijdag en maandag nadien zou ik hier bericht van ontvangen... We zijn ondertussen 15/10/2022 en ik heb nog steeds GEEN creditnota/terugbetaling ontvangen! Klantendienst duwt gewoon de lijn af OF als je ze dan toch aan de lijnt krijgt, lacht men je gewoon uit als je aangeeft dat je er genoeg van hebt en dat ze je aan het lijntje houden. Een zéér zwaar teleurgestelde éénmalige klant.

Kwaliteitvolle ervaring

Heb vorige keer ookal besteld en laten leveren bij mijn montagepartner ben zeer tevreden vanaf nu mijn banden bij bandenexpert!!

Vlot en betaalbaar

Vlot en betaalbaar

Ja! Enkel ben ik nog op de ventielen aan het wachten terwijl ik 2 dagen geleden de banden al heb aangekregen.

Paar dagen een banden heel snel komt thuis !

Vlotte bestelling

Op aanraden van een vriend ben ik bij juist terecht gekomen

Super service

Gemakkelijk te regelen en vlotte service.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen