Ordelijke en duidelijke site.

Prima, tot nu toe.

Goede site, slechte vervoerder

De site is perfect, betaling gemakkelijk, verzending vanuit centrale perfect, de vervoerder GLS beneden alle peil, GLS heeft reeds 20x aan men deur gestaan en nu vinden ze men huis niet waardoor ik een week langer op mijn bestelling heb moeten wachten, ik heb zelf moeten aangevrn langswaar ze moesten rijden om bij mij te geraken :-( :-( dit tart alle verbeelding, er gaat altijd iets mis als GLS moet leveren, ik bestel geen goederen meer als ik weet dat GLS leverd

Duidelijke site met een gunstige prijs.

Nu nog snelle levering en het is helemaal TOP

Goedkoopste

Beste in prijs voor deze banden die ik zocht.

Goeie webside

Tot dus ver goed gekozen voor deze banden door mond op mond reclame

Top! Bestellen - Leveren - Plaatsen

Gemakkelijk te bestellen. Goedkoopste Leveren in garage naar keuze Verschillende betaal opties Garage belt als ze binnen zijn voor een afspraak. Plaatsingskosten betaal je in de garage.

Superleuke site

Leuke verstaanbare website waar je uw benodigde onderdelen gemakkelijk terugvindt met een grote keuze aan mogelijkheden.

Goede site, goede prijs, goede banden.

Het is een fijne website om banden te bestellen makkelijk en overzichtelijk. Daarbij is een prijs natuurlijk heel belangrijk en dat ontbreekt hier niet aan, dit is de goedkoopste voor mijn banden. Dan door naar de kwaliteit. Ik heb de banden besteld en 4 werkdagen erna zijn de banden al bezorgt dus een snelle levering met een uitstekende kwaliteits band.

simpel

snel en simpel bestellen

Makkelijke site voor te bezichtigen en te bestellen

Top producten en goed geprijst

Snelle levering, banden aan goede prijs

Toch tevreden

Alleen spijtig dat de levering van de banden en de 4 ventielen afzonderlijk werden verstuurd over meerdere dagen. Terwijl dit toch als 1 pakket kan verstuurd worden

top

gemakkelijk en betrouwbaar

Goedkoop, snel en goede website

Goede website waarin het makkelijk zoeken is. De laagste prijs en genoeg voorraad, snelle en bovendien gratis levering. Meer moet dat niet zijn.

Parfait et bon marché

Bonne expérience rapide efficace et bon marché

Gemakkelijk gekozen, gemakkelijk besteld en gemakkelijk geplaatst

Het is heel overzichtelijk als leek om de juisten banden te kiezen. Niet enkel bij de keuze wordt he geholpen maar ook met de plaatsing. Er wordt direct een bandencenter in jouw buurt voorgesteld. Perfect!

Duidelijke omschrijving van de banden

Prijs-kwaliteit banden monteren bij een netwerk van montagepartners vind ik een perfecte oplossing.

Snelle levering aan huis.

Men kan makkelijk uitselecteren op de website en dikwijls zijn er nog promoties.

toevallig op de site terecht gekomen

Ze zijn goedkoop en dat is wat telt in deze tijd.

supergemakkelijk

op 5 minuten banden kunnen bestellen

Zeer gemakkelijke bestelling en betaling

Top, gemakkelijke bestelling en zeer snelle afhandeling

De banden kwam op de juiste datum aan op ons adres.

Zeer correcte afhandeling van bestelling. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Alles volgens afspraak verlopen. Top!

Veel keuze. Zeer tevreden

Lange Lozanastraat 142