HORRIBLE !!!!!

It was a horrible experience buying with Bandexpert . I’ll never recommend you for anybody !! I bought tires at BandenExpert but I haven't received them after 2 weeks !!!! Nobody can solve the problem! lack of information . The website can't show you the order status . More than 5 e-mails , 10 calls and nothing !!! it's really a shame !!! It’s very annoying all this and I have to say that it was a horrible experience buying with Bandexpert . I’ll never recommend you for anybody !! DON'T BUY AT BANDENEXPERT !!! NEVER!!! NEVER !!!!

• Would you recommend us? No

Helder, snel en duidelijk en de prijs is goed

Net besteld. Als ze snel komen ben ik erg tevreden. Makkelijke en heldere site

it is very bad service

i order the tires 225-55-19 you sned 225-55-16

scherpe prijzen

Heel gemakkelijke zoeken op de site, bestellen en betalen vlot en snel.

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding

Na de ingeven van de bandenmaat, kreeg ik een duidelijk overzicht van de mogelijke banden Er is ook een letter code waarbij je duidelijkheid krijgt over de grip op nat wegdek en het verbruik, zodat je een goede vergelijking kan maken. Ik kon ook onmiddellijk een monteur selecteren en ook hier krijg je een duidelijk zicht op de prijs per band en de afstand tot aan je woonplaats. Kortom bandenexpert is een echte aanrader

Last but not least goede prijzen

gemakkelijk te vinden en te gebruiken, afrekenen naadloos en met meerdere lokale betaalmethoden - last but not least goede prijzen

Tyres delivered and fitted to schedule.

Good price and local fitters available.

Overzichtelijke site en de beste (goedkoopste) prijzen - wat wil je nog meer?

Bedankt, gewoon de beste site om banden te bestellen. bandenexpert.be = Zeer overzichtelijk + goedkoop. Tot de volgende aankoop... :-)

duidelijke uitleg

duidelijke uitleg, top merken voor top prijzen

duidelijke en tevreden klant

Ik vind banden bestellen altijd stressen omdat ik de juiste band voor mijn auto wil. Deze site heeft heeft veel keuzemogelijkheden, je kan gedetailleerd zoeken op specificatie band, type auto, wat het belangrijkst is voor jou, enz... bestellen is ook duidelijk en je kan op verschillende manieren betalen. de opvolgingsmail is ook heel snel en duidelijk met duidelijke informatie.

Turkse banden petlas

Zeeer goede banden super snel geleverd super blij

Snel, duidelijk en gemakkelijk!

Snel de band gevonden voor mijn auto, grote keus, maar duidelijk en goed te vergelijken. Bestellen en betalen erg gemakkelijk!

vlotte en gemakkelijke site om banden te bestellen!

banden die elders niet beschikbaar waren op deze site gemakkelijk gevonden, tegen degelijke prijs!

Tevreden met snelle service

Een scherpe prijs voor de banden in combinatie met een banden monteur in de buurt

De goedkoopste website van banden

Dit is de tweede keer dat ik besteld bij bandenexpert. Ik ben tevreden.

SNEL EN MAKKELIJK

met tip van kennis iets snel afgerond waar ik eerst meerdere mails voor heb gestuurd naar diverse monteurs van banden hier makkelijker en beter koop

Zeer goed en handig

Overzichtelijke site met duidelijke vermeldingen. De prijs van de banden was zeer goed.

uitstekend.

Makkelijk zoeken en vergelijken van verschillende banden met dezelfde specificaties, snel afhandelen en een geschikte monteur vinden. Makkelijker en goedkoper als dit is onmogelijk!

Goedkoper en eenvoudige bestelling

Maar liefst 80 euro goedkoper gevonden via deze website. Bestelling plaatsen was zeer eenvoudig op de website. Banden worden geleverd bij monteur in de buurt die bovendien ook veel minder montagekosten vraagt dan de concurrentie. Zeer tevreden!

Correcte levering aan juiste prijs.

Niet volledig positief, omdat de levertijd hier iets aan de tragere kant was. Maar, ik zou nog wel banden bij jullie aankopen. Mvg Peter uit Antwerpen Noord

Gemakkelijk

Deze banden gekozen omdat ik deze op mijn vorige wagen had en ben er uiterst tevreden mee. Op bandenexpert.be is het makkelijk kiezen en betalen. En word vrij snel geleverd. Top service!

Perfecte service

Snelle levering,goedkoopste op de markt.

Alles pik fijn in orde juist de facturatie is niet naar wens. Ik heb al 2 x gemeld dat ik een BTWnr heb en werk in de branche van de banden. Gelieve hier iets aan te doen. Grtjs RDremork

Ik zocht en ik vond site werkt (duimpje omhoog)

Altijd vriendelijk en snel !! Bedankt

Lange Lozanastraat 142