Altijd vriendelijk en snel !! Bedankt

Super duidelijke website en de goedkoopste!!

De website is super duidelijk en eenvoudig. Ik heb meteen alle informatie gevonden die ik nodig had (plaatsingskosten etc.)! Van alle websites die ik heb bekeken is BandenExpert de goedkoopste. Ik ben zeer tevreden! Kortom een echte aanrader dus :-)

Banden op tijd geleverd zoals afgesproken

Had zomerbanden besteld Continental Vanco Camper en heb 4 seizoenbanden gekregen Continental VanContact Camper. Heb deze dan maar geplaatst Mvg Ronny

Quick delivery, good prices

Every time I order from bandenexpert.be, the order is processed and delivered quickly. I am very satisfied with the choice and, of course, the prices.

Enorm aanbod banden aan een goede prijs

Bandenexpert heeft steeds de beste prijs voor mijn banden; ook het assortiment is zeer uitgebreid. De reviews van klanten zijn ook steeds behulpzaam.

Levering banden laat de wensen over

Op 5/5 levering geplaatst van 4 banden,de banden worden netjes betaald,op 11/5 krijg ik een levering van Dpd van 3 banden…heb zelf geen bon kunnen aftekenen maar zending blijkt volledig volgens klantendienst. Op 18/5 nog steeds levering Niet volledig!!!! Echt teleurstellend!! Ontvangersverklaring ingevuld maar verder hoor ik niks meer.

Perfect kwaliteit en zeer goed prijs!!

Niettegenstaande boekingfout snel geholpen

Tevreden klant

Goede prijs kwaliteit en vlotte levering

Excellent

Via officiële dealer niet meer te bekomen Niet dus Geweldige website

Soms zeer goede prijzen

Soms koopjes te doen

Correcte goede service! Vlotte levering.

Vriendelijke service. Klantgericht. De geleverde banden stemmen perfect overeen met de beschrijving.

perfect volgens verwachting

niets op aan te merken

Vriendelijke site

Moeilijk om te oordelen na het juist plaatsen van de bestelling maar de site en betaling van de bestelling verliep vlotjes. Nu nog een snelle levering en we zijn helemaal blij.

Altijd tevreden

Bij elke bestelling gaat alles goed, zowel bij mij persoonlijk als vrienden en familie. Ik ben en blijf klant!

Professionals

Zeer snelle verzending, goed contact, professioneel

Nooit ontvangen

4 banden besteld , nooit iets ontvangen , heb al contact proberen opnemen via mail , facebook maar geen response. Is zuster bedrijf van bandenconcurrent.nl maar zelfs daar geen reactie… Pure diefstal!

Vorige keer goed en snel geleverd

Uitstekende banden

Goedkoper dan elders

Goedkoper dan elders online

Alles is verlopen zoals altijd bij jullie jullie zijn gewoon top

Zeer te vreden

vlot de juiste band gevonden

via google kwam ik vlug op de site vlot en in 2 min de juiste banden gevonden, besteld en betaald. perfect zo

Scherpe prijs Snelle afhandeling Snelle levering

Best prijzen

Bij bandenexpert ik heb THE best prijs gevonde. Gemakkelijke te bestellen met montange center en met zijn prijzen erbij.TOP

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen