Vlot, duidelijk en betrouwbaar

Beste prijs online met snelste levering.

Zeer gemaaklijk om banden te kiezen en niet duur

Goeie ervaring

Enige opmerking waardoor het geen 10 is is het volgende. Er is geen keuze om de banden bij uzelf te laten toekomen en deze te monteren. Verplicht om iets uit hun gamma te kiezen

Snel gefikst

Heb snel online de juiste banden gevonden voor een goede prijs! Nu wachten tot de levering en dan weet ik zeker of ik deze site kan aanbevelen!

Vlotte website en prima prijs.

Voorlopig erg positief en duidelijke communicatie.

Vlotte website en prima prijs.

Voorlopig erg positief en duidelijke communicatie.

heel goede prijs maar helaas een rot transportfirma

Heel snel de gewenste band gevonden en besteld. Ook snel verzonden, maar helaas heeft de transportfirma alles in het honderd gestuurd. De zending heeft de helft van België gezien, met als resultaat dat ik de band na een week onderweg te zijn ontvangen heb. Maar goed, alles is nu in orde.

Gemakkelijk in gebruik.

Eerste keer dat ik hier bestel. Gemakkelijk site en betaalmogelijkheden.

gemakkelijk en vlot

gemakkelijk en vlot

vlotte bestelling nu nog resultaat afwachten

lijkt de goedkoopste gemakkelijk met montagepartners erbij vlotte site

Overzicht en duidelijk

De keuze was snel gemaakt en de afronding van de bestelling ging heel vlot.

Gemakkelijk banden bestellen

Bestellen bij BandenExpert.be is snel en gemakkelijk. Je vind er veel merken en het easy zoeken naar de geschikte bandenmaat. Je kiest zelf welke montagepartner je wil gebruiken. Topservice !!!

Makkelijk te gebruiken website met een grote selectie

Goede hulp bij het kiezen van banden en eenvoudig selectie- en aankoopproces.

makkelijk

makkelijk en vlug

So far, so good

Placing my order was smooth and easy. I'll write a comprehensive review after receiving my order.

Goede kwaliteit en prijsverhouding en snelle gratis levering

Al meerdere sites vergeleken maar bankenexpert heeft beste prijzen in totaliteit en goede en eenvoudige site om te bestellen

Enorme keuze, voordelige prijzen

Enorme keuze, voordelige prijzen

Economique et efficace. Tout ce que j'attendais du service...

Recommandé par une association de consommateurs pour le 'SEMPERIT SPEED-LIFE 3'. Service correct

Snelle, correcte, professionele service!

Blij met de correcte en professionele service!

Goedkoop & kwaliteit.

Zocht naar een setje Hifly banden. Kwam ze tegen voor een correcte prijs. Bestellen maar! :)

top banden!

ik heb alle soorten banden kunnen kopen die ik nodig had!

Top ! Snel en vlot. Easy !

Heel vlot besteld , ruime keuze zowel in banden als in plaatsing!

makkelijk en een goed overzicht

het vinden van banden die op bmw gemonteerd moeten worden zijn ster banden en je vind ze maar zelden online maar hier heb ik ze goed gevonden

makkelijk en een goed overzicht

Superdeal

Veel rondgekeken en deze superdeal op de kop kunnen tikken

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen