Snel beschikbaar overzichtelijk

Heel vlotjes afgehandeld. En korrekt. Zeer tevreden

Goeie service

Veel keuze en prijs kwaliteit . Top

Een aanrader voor bandendummies

Ik ben een alleenstaande mama die nog nooit winterbanden heeft moeten bestellen... alle specifieke kenmerken van een band werden goed uitgelegd, ik ben fier dat ik dit alleen heb kunnen fixen! ;-)

Door een tevreden mond aan mond reclame heb ik gekozen voor bandenexpert.

In mijn kennissenkring zijn verschillende mensen die al banden bij u besteld hebben. Hun ervaringen zijn heel positief. Dat heeft er mij toe aangezet om ook bij uw firma banden te bestellen.

Steeds optijd en kwaliteit

Reviews zijn gebaseerd alleen op bestelling, niet op ervaring met de levering

Na het plaatsen van mijn bestelling stelde ik vast dat ik het bedrag van mijn bestelling kon winnen door onmiddellijk een review te schrijven (één gelukkige per maand). Met andere woorden: al die positieve reviews (waarop ik heb vertrouwd alvorens mijn bestelling te plaatsen) gaan over de website en het bestelproces, wat slechts een eerste stap is van de hele klantenervaring. Vervolgens vond ik elders vele reviews van ontevreden klanten van deze Nederlandse bandenverkoper (wekenlange achterstand in levering, geen toepassing van het herroepingsrecht, geen antwoord van de klantendienst, 4 banden bestellen en betalen, maar er slechts 3 krijgen, ze doen de klant opdraaien voor hun problemen met hun transporteur, sommigen noemen het oplichting). Als klant van dit bedrijf vind ik dat hun reviewprocédé alleszins niet deugt. Ik voel me misleid. Hopelijk zal de levering en plaatsing van mijn banden wel correct gebeuren…

Snel en eenvoudig

Gemakkelijke website

Ben tot nu toe altijd tevreden geweest over prijs en levering zeer goed

Snel en uitstekend

Simpel, snelle service en laagste prijs kwaliteit. Steeds op tijd en juiste materialen.

easy peasy

Heel ruime keuze, heel goeie prijzen en perfect afgeleverd aan je voordeur of bij je garagist. Wat kun je meer wensen!

Snel en makkelijk

Gemakkelijke site en snel besteld

Gewoon zeer goede service en duidelijk

Had nog wat aanvullende vraagjes en die zijn snel een goed beantwoord dus direct overgegaan tot bestellen en ja het is gewoon zo ze zijn denk ik wel de goedkoopste bandenleverancier in BE

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Zeer aangename site om te vergelijken en duidelijk in de prijs. Ook het segment waar je de verschillende montagebedrijven, met de prijzen erbij vermeld, is erg handig.

Gemakkelijk en duidelijke site

Goede service snel antwoord bij vragen

Correcte aanbieder.

prima site, snel kiezen en ruime keuze

uitstekend

de goedkoopste banden

na het zoeken op internet bij jullie terchtekomen : de beste prijs

Snel, goedkoop gewoon weg extraordinair!

Heel gemakkelijke website waarbij je gewoon van A tot Z alles kan afhandelen in een notendop, en dit aan hele scherpe prijzen. Gewoonweg fantastisch!

Gefixt met de snelheid van een F1 pitstop

Banden bestellen was nog nooit zo makkelijk. Snel en aan scherpe prijzen. F1-service.

Pluspunten +Banden worden opgestuurd naar de gekozen garage met montage +overzichtelijk site + veel betaalmogelijkheden = tevreden klant!

Snel, goedkoop en makkelijk

Groot aanbod aan scherpe prijzen. Duidelijke website. De bestelling liep op wieltjes ;) Zeker aanbevolen!

Overzichtelijke keuze

Duidelijke prijzen, duidelijk website. Eenvoudig en snel nieuwe banden bestellen en laten leveren waar jij wil. Eenvoud siert!

Overzichtelijke keuze

Lange Lozanastraat 142