Gemakkelijk

Eerste ervaring

Vlot

Handige site en laagste prijs garantie

Zeer efficient en super makkelijk

Beste service en scherpe prijskwaliteit!

Zeer ruim aanbod van banden aan de scherpste prijzen

Ik ging op zoek naar winterbanden van goede kwaliteit maat 315/35 R21, en heb een groot aantal websites met elkaar vergeleken. Na een tijdje kwam ik er achter dat bandenexpert.be niet alleen het grootste gamma aan banden aanbiedt, maar die banden dan ook nog eens aan de scherpste prijzen verkoopt.

Top site

Goed levering Eerlijk waar je het laat steken

Zeer snel en handig.

Ik heb gekozen voor bandenexpert omdat dit de beste kwaliteitsprijsverhouding is.

Vlotte manier van bestellen, merkelijk goedkoper als op andere plaatsen.

Goed overzichtelijke site, werkt vlot, bestelling was op 123 klaar. Nog even afwachten of de levering even vlot verloopt

Uitstekend service veel keuze banden

Super service

Wij bestellen al jaren en zijn steeds erg tevreden

Goede prijs

Ik had banden nodig en kreeg een mailtje over black Friday. Ik vond de banden die ik wou zeer snel en heb ze meteen besteld.

Goef

Scherpe prijzen en vlotte service

Kan Bandenexpert aanbevelen door ruim assortiment en scherpe prijzen, De service en levering gratis bovendien is meegenomen. Koop ik hier nog, zeker weten.

To

Grote keuze aan banden en vrijwel alles snel leverbaar. Montagepunten overal in België.

Quick and easy!

Clear product information and easy to navigate website, ordering and payment process very fluid. Would recommend.

Zeer overzichtelijk & heel prijscompetitief!

Zeer overzichtelijk (eerste eigen aankoop banden), prijsbewuste montageopties, maar ook gratis levering bij jouw eigen garage! m.a.w alles wat je kan verwachten van een bandenleverancier. Nu alleen nog ergens hoezen voor m'n zomerbanden halen ;-)

Gemakkelijk en best prijzen

Was gemakkelijk te bestellen en best prijzen online . Top

superprijs

waarom meer betalen voor hetzelfde

Uitgebreide keuze met voldoende uitleg

Uitgebreide keuze met voldoende uitleg

Een overzichtelijke en ruime keuze aan de juiste prijs!

Ik koos voor bandenexpert.be omdat ik er een ruime keuze aan banden vond. Er zijn banden voor ieders budget en de website is heel overzichtelijk.

Gemakkelijk gekozen en besteld

Klantvriendelijke shop, heel makkelijk om je keuze te maken en bestelling snel afgerond. Nu nog even wachten op de levering...

Perfecte zaak met zeer goede levering,gewoon TOP

Gewoonweg perfect

Zeer tevreden reeds meerdere malen besteld

Ik ben zeer tevreden, service voor het monteren in één keer geregeld. Vakbekwame mensen. Heb reeds meerdere malen besteld en zal wss in de toekomst ook nog gebeuren.

Duidelijke informatie

Het was gemakkelijk om te vinden wat ik nodig had en om te betalen

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling,goede prijzen!

No invoice :(

Couldn't find an option to request an invoice. Otherwise I am happy with your services from my previous orders.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen