Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na één ervaring is de tijd nog niet rijp genoeg om al een mening te hebben.
4 July 2023
Ruud
Purmerend
Wij bestellen al jaren de heerlijke snoepjes van Cavendish bij Sweet Supply. Deze blikjes zijn handig voor in de auto en ze zijn erg lekker. Makkelijk te bestellen bij Sweet Supply
4 July 2023
Floor
Den Haag
Duidelijke website en snelle levering. Ik ga er vaker bestellen
9 June 2023
Els
Bunschoten
Ik winkel graag op de website van sweet supply en zie geen hindernissen die opgelost moeten worden.
1 June 2023
Marianne
Zwijndrecht
Goede service: eens de verkeerde chocolaatjes ontvangen, werden direct na melding de juiste opgestuurd.
15 May 2023
feride
Badhoevedorp
Makkelijk te bestellen, snel geleverd
19 April 2023
Harold
Enschede
Mijn pakket werd de volgende dag al bezorgd, heel fijn!
17 April 2023
Marjolein
Nijverdal
Via mail snel antwoord ontvangen
1 April 2023
Wim
Ermelo
ook goed
31 March 2023
steef de klein
Werkhoven
Order geplaatst voor 12.00 uur is de volgende werkdag om 16.00 uur afgeleverd.
4 February 2023
Peet
Steenbergen Nbr
Reeds jaren tevreden klant.
6 January 2023
Perry
Winschoten
Ik kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd, toen bleek dat het door mij bestelde Gingerbread House (onderweg) in heel veel stukjes was gebroken.
31 December 2022
Henk
Soesterberg
De bestelling was snel en goed verpakt verstuurd.
31 December 2022
Evert -jan
Den helder
Kerst koekhuisjes waren binnen 1 dag bezorgd terwijl ik ze begin van de middag bestelde, net voor kerst! De huisjes waren van goede kwaliteit, erg leuk voor de kinderen om te versieren. Ik had wel zelf extra versieringen erbij thuis, want er zaten alleen kleine smarties bij als versiering.
27 December 2022
Karin Boer
Nieuw-Lekkerland
Gingerbreadhuisjes besteld vier stuks allemaal stuk. Had 830 grams besteld 600 gram gekregen.
14 December 2022
Maggy
Ten Boer
14 December 2022
Maggy
Ten Boer
Zeer behulpzame firma. Toen het mij niet lukte via de site met Ideal te betalen hebben zij mij goed geholpen.
12 December 2022
Peet Dalmeijer
Steenbergen
Rhenen
Goede ervaring ook toen ik problemen had met online betalen. Ze boden gelijk hulp door een factuur te mailen die ik los betaalde. De keer daarna ging alles goed.
9 December 2022
Peet Dalmeijer
Steenbergen
Ik bestelde 20 chocolade letters van 135 gram ,deze werden keurig in een doos geleverd met op de pakbon dat deze op waren en de luxe letters geleverd zijn van 240 gram .En daaronder ‘’fijne Sint’’ Hartelijk bedankt .Super service. Chieleke van der Zwan
2 December 2022
Chieleke
Den Haag
Voor de eerste keer besteld omdat de Action mijn snoep uit het assortiment gehaald heeft. Vlot en netjes geleverd. Een aanrader !
18 September 2022
P.H. Dalmeijer
Steenbergen Nb
Bestellingen worden niet verstuurd ineens zijn spullen niet leverbaar en geld krijg je niet terug wel 7x een aanmaning. Nooit wat bestellen hele slechte service op mails word niet gereageerd.
16 July 2022
Valentine
Rotterdam
Snelle correcte leverin altijd bij vragen vriendelijk geholpen.
23 May 2022
Wiim