Heerlijke zuurtjes

Snelle levering en netjes en goed verpakt.

snel geleverd en lekker

Ziet er goed uit..snel geleverd

Topservice en snel geleverd!

In de webshop een bestelling geplaatst en via een mailtje nog wat toe kunnen voegen om extra verzendkosten te voorkomen. Nadat ik een deel van de bestelling niet had ontvangen werden de ontbrekende snoepjes zonder extra verzendkosten opgestuurd en had ik ze in no-time binnen!

Bestelling was niet helemaal compleet, maar na een mailtje is dit prima opgelost en alsnog binnen zeer korte tijd alle producten ontvangen. Top!

Tevreden

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Betrouwbaar en goed

Niets op aan te merken. Bestelde producten werden snel geleverd.

Supersnelle levering

Ik wou eerst mijn bestelling plaatsen op Amazon maar zag toen dat dit via SweetSupply besteld zou worden. Daarom heb ik besloten om de bestelling direct via SweetSupply te plaatsen. Ik heb er zeker geen spijt van gehad. De extra paaseitjes hebben zeker gesmaakt!

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd

Zeker tevreden

Netjes verpakt, snelle levering

Lekkere dingen, snel geleverd

Leuke webshop, lekker assortiment. Makkelijk te bestellen, je wordt op de hoogte gehouden en snel in huis.

Tevreden

Voldoet aan mijn verwachting

Snelle bezorging

.bestelling was zo snel bij mij thuis super

Ik heb alles in goede orde ontvangen.

Zie boven.

Voor herhaling vatbaar

Vlotte levering ,keurig verpakt alles naar wens zi fijn dat je bepaalde snoepsoorten per stuk kunt bestellen.

Volgende dag mijn bestelling in huis. Zuikervrije snoepjes smaken goed! Geen rare chemische smaak. Als ze op zijn bestel ik ze weer!

Prima!!

Alleen had ik 4 februari aangegeven en het werd 2 februari al bezorgd.

Snelle perfecte levering

Voor eerste keer besteld! Netjes verpakt en snel binnen. In deze tijd echt een aanrader als je zin hebt in lekker snoepgoed!

Uitstekend!!!!

Tot nu toe zeer tevreden en zal zeker blijven bestellen! Blijf zo doorgaan!!

Helemaal top !

Snelle levering en nakomen wat is beloofd !!

Precies ontvangen wat ik besteld had en ook top hoe het er uit zag

Super snelle levering

De producten waren snel geleverd Ook netjes geleverd Met 2 paaseitjes ;)

Helaas niet doorgegeven dat t bij de buren was bezorgd

Het pakket was afgegeven. Die melding kreeg ik netjes. Ik verbaasde me wel dat ik geen reactie had gekregen van de ontvanger. Pas een paar dagen later kwam de buurman het bij hun bezorgen. De juiste ontvangers hadden ook geen meldng gehad dat er iets was afgegeven op huisnummer... Dan hadden ze het daar kunnen halen en wisten zij ervan. Dat was erg slordig!

Olivijn 200

3316KH Dordrecht