Perfect en klantvriendelijk!

Meedenkend en vriendelijk! Snelle service

Snelle verzending en vervanging + extra bij niet aanwezige producten.

Volgende dag al in huis. Sommige producten waren niet meer op voorraad, maar werden vervangen door andere producten die erop leken. Daarbij werd er iets extra's mee gestuurd.

leuke site en snelle levering

leuke site..betaalbaar..helaas 1 dag later bezorgd maar kunne jullie niks aan doen....verassing was er niet minder om

Gemengde gevoelens

Ik had begrepen dat het in een cadeauverpakking zou zitten wat niet het geval was en tekst op bijgesloten kaartje was niet volledig, erg jammer. Product zelf was zoals verwacht.

Ik heb chips besteld en het is gewoon goed aangekomen in een doos. Geen klachten goeie dienst.

snelle levering, goede producten

Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering, goed geprijsd en veel keuze. Had alleen een gewenste bezorgdatum geselecteerd, maar het pakket kwam een dag eerder. Natuurlijk fijn zo’n snelle levering, alleen jammer dat ik er die dag niet was. Verder top.

perfecte levering

meteen de dag erna in huis

geweldig

Snelle levering en ziet er geweldig uit. Zullen onze gasten van de Zonnebloem zeer blij mee zijn

Product super snel ontvangen, netjes verpakt en precies wat ik besteld had. Top.

Snel geleverd in Corona tijd

Goeie snelle levering en dat in Corona tijd

Goed product snelle levering geen manco

Goed product snelle levering geen manco

Top kwaliteit de toffees!

super!

Op tijd, alles zoals gewenst en ook nog een extra lekker verrassinkje in de doos!

Goed verzorgd en snel verstuurd

Er was sprake van een vergissing in de order maar dit is heel netjes opgelost.

Snel geleverd en heerlijke snoepjes

Duidelijke site, goed verpakt en snelle service. Daarnaast ook nog heel erg lekker...;)

prima site, overzichtelijk en snel

Site is makkelijk te volgen en te bestellen. Alles wordt snel afgehandeld daarna. prima

Eerste ervaring gelijk super

Snelle levering en lekkere spulletjes

Snelle levering, goed verpakt. Lekkere chocolade.

Eerste keer. Zeer tevreden. Snelle levering. Goed verpakt. Heerlijke chocolade.

Snel besteld en geleverd

Snel en eenvoudig bestellen en ook snel geleverd

Snel en vlug! Voor de volgende dag

Heerlijke chocolade en snel geleverd. Enige tip:op de site stond circa 65 stuks. Dit bleem niet zo te zijn. In elke zak zat er 61. Dua circa 60 stuks zou passender zijn. Je zou denken wat maakt het uit. In mijn geval kwam ik dus net tekort. Verder prima service!!

Bestellen; voor herhaling vatbaar

Snelle afhandeling, keurig verpakt.

Prima prijs kwaliteit

Goed verpakt, op tijd!