Was keurig en snel bezorgd

Was gewoon goed. Wel beetje apart dat t in 2 x werd geleverd ondanks dat het 1 bestelling was.

Niet best, wellicht ivm corona

Ik heb mijn kado nog niet mogen ontvangen helaas.

Snelle levering en heerlijke chocolade.

Ik gaf een giftbox cadeau. Het pakket werd op tijd geleverd en mijn vriendin was er heel blij mee, vond het heerlijk. Het persoonlijke kaartje en de verpakking maakt het af.

Snelle levering van lekkere suikervrije zuurtjes.

Zie boven!

De bezorging was zelfs zo snel dat dit vóór de aangegeven datum was. Prijs is gemiddeld lager dan bij anderen.

Vriendelijke en snelle service

Je krijgt wat je wordt beloofd

Goede ervaring, snelle levering

Heerlijk gevulde box chocola, echter zager en minder chocolaatjes in dan er werd beweerd en maar 2 roze en witte 2 waarvan er meer in zouden zitten.. verder prima box

Goede en snelle levering en heerlijk snoepgoed.

De zuurtjes van cavendisch en harvey verdraag ik het beste (heb maag en darmproblemen) en bij sweetsupply zijn ze goed betaalbaar en snel geleverd. Leuk was ook de verrassing chocolade in de doos!

Te lekker....

Hele gevaarlijke winkel. Ze verkopen te lekkere dingen. Zie daar maar eens van af te blijven.

Heel snel en bnet ee beetje extra !!

De zuurtjes waren er heel snel, ondanks de corona en er zat ook nog een etraatje in het pakje. Lekkere verrassing !

raad ik iedereen aan

Het is goede service ,veel keus en vlug verstuurd en zeker in deze tijd vlug aangekomen. Ik raad het iedereen aan.

Goed.

Snelle verwerking van bestelling, mooie en lekkere spullen!!

Snelle afhandeling, bevestiging via de mail en keurig verpakt. Alles in goede staat ontvangen.

Het is prima gegaan.

Het is prima verpakt, en de afspraken komen ze na.

snel en goed

snelle en goede service

Zeer vlot.

Prima, beetje duur, leuk als cadeautje.

Besteld in een dag bezorgd. Terwijl het net voor kerst was. Kreeg een mail toen het was bezorgd . Het was voor een vriendin. Er was een leuk kaartje bij.

Goed Tip, meer vaste keuzes bij een snoeppot

Sandra

Love it, fast delivery and amazing products!!!

Super tof

Super snel geleverd, en goede service Top site met vele lekkere dingen teveel l.

Oké

Oké

Leuk verpakte lekkere chocolade anel bezirgd

Leuk assorttiment en snelle bezorging

Leuk en betaalbaar

Jammer dat de ontvanger 6 dagen moest wachten. Bekend is dat de post achter liep. Maar ik had een 6tal andere bestellingen elders lopen die niet langer dan 3 dagen duurde. Dat vond ik wel erg jammer

Snelle levering en veel te lekker spul!

Slechte communicatie

Mijn begrip voor de feestdagen, mijn begrip voor de drukte. Echter had ik op een maandag een bestelling gedaan, met de keuzeoptie voor de bezorgdatum. Het ging om een verassing voor de leidsters op het kinderdagverblijf van mijn kinderen. Daarna niets gehoord, de datum van de gekozen bezorging ging voorbij. Ik heb geprobeerd te bellen, een voicemail ingesproken, maar niets gehoord. Tot opeens een week later het pakje pas aangeboden is bij de post. Nu is het in de avond bezorgd, toen de opvang al dicht was en naar een pakketpunt gegaan. Nogmaals, ik heb alle begrip voor de drukte bij de webwinkels en PostNL, maar vind de communicatie matig en het is pas na een week verwerkt.

Olivijn 200

3316KH Dordrecht