Good quality products and quick delivery

Good quality products and quick delivery

Vlotte snelle service

Bestelling geplaatst en 2 dagen later al geleverd. Super!

Prima afhandeling

Vlot afgehandeld ondanks de grote drukte.

leuk om een cadeautje te versturen

Fijn dat we zo iets lekkers konden geven op deze manier

Snelle en correcte service.

Prettige afhandeling en geen verzendkosten.

Snel, goed, no nonsense

Gewoon goed geregeld zoals het hoort.

Uitstekende ervaring

Bezorging was snel en de chocolade was top!

Prima product. Alleen een gekozen bezorgdatum werkte niet, werd toch eerder bezorgd.

Snelle levering.

super

makkelijk gevonden en snelle levering

Top! Snelle levering!

Prima service! Levering op ander adres precies op de afgesproken datum!

De chocolade ziet er overheerlijk en prachtig uit! Na de bestelling krijg je supersnel bericht dat je order is ontvangen en ook wanneer het is verstuurd. Snel en op tijd geleverd. Helaas zelf nog niet de chocolade kunnen proeven maar van mijn ontvangers gehoord dat het heerlijk is!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goed verpakt en uiteindelijk ook een goede prijs. Volgende keer weer

Nog steeds niets bezorgd

Duurt herl lang voor he he bestelde binnenkrijgt

Prima bezorging

Heb ik bij een ander laten bezorgen. Kan dus de smaak niet beoordelen. Ontvanger was er in ieder geval heel blij mee

Slecht

Heb 3 potten snoep besteld voor mijn oma en er zaten niet eens rosé / rood framboos zuurtjes in terwijl op plaatje dit duidelijk zichtbaar was ! Mijn oma is dementerend en had doos met papier al weg gegooid zelf open gemaakt en vervolgens erg verdrietig omdat haar lekkere snoepjes er niet in zaten ben erg teleurgesteld ☹️

Prima geregeld

Gewoon goed en snel geregeld. Precies zoals je wilt.

Geweldig.

Snelle levering. Ziet er super uit

Netjes en snel geleverd. Wel jammer dat ik geen kleur van deze bestelling mag kiezen Er staat rood afgebeeld maar krijg turquoise. Misschien een idee om mensen te laten kiezen. Verder gewoon goed. En de gellybeans waren heerlijk.

Het Pakket is nog niet geleverd!

Het bestelde product is er nog niet, Deze ondervraging is erg vroeg.... dat is niet fijn

Prima, snel in huis en keurig verpakt

Tot de volgende keer!

op tijd geleverd, goede communicatie

levering vanwege feestdagendrukte iets later dan aangegeven. bij navraag goede communicatie, levering is uiteindelijk toch op tijd geleverd.

Perfecte snelle levering.

Goed verpakt en vandaag besteld en morgen geleverd. Nog een lekker klein extraatje erbij in gepakt door de mensen van Sweetsupply. Zeer tevreden.

Zeer slecht

Mijn ervaring is zeer slecht. Komen hun belofte niet na dat aks er voor 12.00 besteld is de dag erna geleverd wordt niet dus. Heb een mail gestuurd en als antwoord krijg je het is druk bij Postnl dus daarom wordt later geleverd kan ik begrijpen maar zeg dit dan. Nu 5 dagen later nog niks. andere bedrijven waar ik besteld heb leveren wel volgens de afgesproken tijd. Waarom SWEETSUPPLY niet?

prima product en levering

de letter smaakte voortreffelijk en toezending snel

Olivijn 200

3316KH Dordrecht