Duidelijke site, extra info zeer snel via de mail, goed overleg mogelijk.

Mooi verpakt en geleverd op de afgesproken datum

makkelijk besteld en binnen een paar dagen in huis!

super

Prima geregeld.

Supersnelle levering engelen verzendkosten

Ik ga zeker vaker bestellen!

Goed, snel en duidelijke site

Goed product voor prima prijs!

Heerlijke zoetigheden snel geleverd

Heerlijke chocolade of andere zoetigheden ook als cadeau te versturen.

Een bedrijf met heerlijke producten en een uitstekende service!

Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel goed verpakt. Leuk dat er een extraatje in de doos zat! Alles zag er keurig verzorgd uit, complimenten voor de inpakker.

Top en snelle levering.

Zonde dat chocoladerepen niet degelijk ingepakt zijn zodat veel gebroken zijn bij aankomst

Bij ontvangst bleek dat het doosje waar de chocoladerepen inzaten niet echt robuust verpakt was. Hierdoor was bij een aantal repen scheuren in de verpakking ontstaan en meerdere repen waren gebroken. Erg jammer! Misschien is het lastig te voorkomen, maar door wat repen los in een te grote doos te doen is dit vragen om problemen.

Prima!!

Correcte bezorging en een stevige verpakking

Bestelling niet volgens afspraak geleverd

Ik had een doosje chocolade besteld voor een verjaardag. Expres op tijd besteld (week vooraf) zodat het gemakkelijk op tijd geleverd kon worden. Bij opmerking aangegeven dat levering pas op 5-11-2020 zou moeten plaatsvinden. Pakket is helaas al op 31-10-2020 geleverd. Bij indien klacht alleen excuses gekregen. Voor mij reden genoeg om niet meer hier te bestellen (al begreep ik dat chocolade wel lekker was)

Chocolade van SweetSupply is altijd goed!

Al diverse keren chocolade besteld en de levering is altijd op tijd en de service altijd uitstekend. Ook leuk dat SweetSupply chocolade heeft die je niet snel ergens anders vindt. En elke keer weer een verrassing als er een extraatje gevonden wordt bij de bestelling :-). Dat noem ik nou klantenbinding!

heerlijke snoepjes voor in de auto

Erg lekkere snoepjes voor in de auto, vlotte levering.

Uitstekend!!!!

Ben zeer tevreden en de service is prima.! Ook de chocolade is van uitstekende kwaliteit. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Vandaag bestellen , volgende dag al geleverd.

Nvt

Alleen 1 ding het was een dag te laat bezorgd. Er staat dat het dag later word bezorgd als je voor bepaalde tijd besteld en dat had ik ruim word het toch 2 dagen later bezorgd dat vind ik jammer

Snel!

Goede en snelle service

het was goed

Snel met wat extras

Snelle levering, eerder dan aangegeven op de website en in de verpakking nog wat extra's te snoepen

Verkeerde producten

Ik had monty mojangles truffels besteld 6 doosjes, juist de favoriete smaak, die wilde ik cadeau doen. omdat die soort niet vooradig was heb ik een hele andere smaak opgestuurd gekregen met in de doos nog allemaal extra chocolade wat natuurlijk wel lief is. Maar ik vind het niet netjes dat er dan niet contact met mij is opgenomen, ik had liever zelf een alternatief uitgekozen.

Heel vriendelijk, snel maar toch één verkeerd product

Via de chat wist ik snel dat er ook in België kon worden geleverd. Ik heb onmiddellijk besteld. De levering gebeurde zeer snel zoals beloofd. Ik was wel teleurgesteld dat ik de gewone pot jelly beans opgestuurd zijn en niet de hartjes zoals ik had besteld. Schrikt toch af om nog eens te bestellen.

Om van te snoepen

Heb een aantal blikken Cavendish & Harvey besteld als verjaardagscadeaus. Kan daar helaas niet veel anders over zeggen dat ze in goede staat zijn aangekomen. De extra toffee snoepjes die in het pakketje zaten waren zeker welkom en misschien lekker om volgende keer mee te bestellen.

gewoon goed

snel geleverd en goed ontvangen, lekker product

Olivijn 200

3316KH Dordrecht