Ik heb al verschillende malen gebruik gemaakt van Sweet Supply, ik woon in het buitenland en vind het leuk om chocolade naar jarigen te sturen. De chocolade komt altijd netjes ingepakt en op tijd aan. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en het verzenden hiervan. De prijs is zeer redelijk en wat ik ook erg leuk vind is dat je er een klein berichtje bij kan doen!

Top! Snelle levering.

Goeie ervaring, nu 2e keer besteld.

Aandacht op verkeerde zaken!

Leuk cadeau besteld. Is geleverd op tijd. Maar in de doos zat daarnaast van alles aan commerciële reclame maar niet belangrijk onderdeel van het cadeau namelijk een persoonlijk bericht. Zo jammer!

Chocolade hartjes 1kg rood en goud

Snelle levering, goede prijs!

Mooie website en snel en netjes verzonden. Zal zeker vaker bestellen hier.

De bestelling is prima verwerkt

Ik had besteld voor iemand anders als kado, de bestelling was op tijd geleverd, hoe het smaakt weet ik dus niet, maar ik neem aan prima

Zeer lekker, en plakken niet aan elkaar bij warm weer

Blij dat ik jullie gevonden heb

Galler is mijn favoriete chocolade haal het altijd in Belgie maar nu weet ik dat ik het kan bestellen is dat fijn. Helaas waren niet alle smaken die ik had besteld aanwezig. Deze smaken zijn helaas aangevuld met pure chocolade en dat lusten we niet bij ons thuis. Een kwart van mijn bestelling weggegeven. Zal bij de volgende bestelling aangegeven of ze dit alsjeblieft niet meer willen doen. Levering was snel Dankjewel Met vriendelijke groet Sonja

Snelle service en behulpzaam personeel

Super aardig personeel, bij fouten wordt het gelijk rechtgezet en opgelost! Echt de moeite waard om hier te bestellen!

Alles goed

Verwerking snel en goed

Goede vlotte service

Gebeld voor info, prima te woord gestaan. Bestelling geplaatst en vlot in huis!

Zeer tevreden met de aankoop .Snelle levering.

Het product was naar wens!

Mooi aanbod en snelle levering

SweetSupply had een mooi aanbod qua chocolade en voor degelijke prijzen. Snelle levering ook, helemaal tevreden.

Fijne webshop voor ‘exclusieve candies’!

Top kwaliteit, verrassend assortiment en snelle levering!

Uitstekend 10

Heerlijke dropjes snelle levering vriendelijke mensen.

leuke extra's er bij erg lekker. bedankt. gr.

Super tof

Super tof om te krijgen als kado en om te geven. Leuk, lekker en snel bezorgd

Lekker snel bezorgt en met een lekker extraatje top

Heerlijke chocolade en voldoet aan m ijn verwachting

Uitstekend!

Ik kwam bij toeval op deze website uit , goede service, snelle levering én we kregen ook nog een lekker cadeautje erbij, das altijd leuk! Niet nodig, maar wel erg leuk, vooral vd kinderen. Zeker gaan ze ons nog vaker terug zien voor een nieuwe bestelling, want we zijn erg tevreden!

Goede snelle levering, duidelijke prijzen.

Perfecte service

Er was een vergissing geslopen bij het versturen van mijn bestelling. Sweet Supply heeft dat zeer genereus en snel opgelost. Veel dank nogmaals !

Supersnelle levering!

Snel, goed verpakt en als toetje een heerlijke reep chocolade erbij !

Verrassend !

De tweede maal dat ik een bestelling plaats en ook deze keer perfect en snel geleverd. Veel dank voor de gratis extra lekkernijen die zijn meegezonden.

Snelle levering!

Snelle levering en zelfs nog iets extra lekkers erbij om zelf te proberen!

Olivijn 200

3316KH Dordrecht