snelle service

snelle service

Prima op tijd geleverd.

Heerlijke chocola zoals ik mij kan herinneren in België jaren geleden. Fijn dat het gewoon besteld kan worden.

Heel fijn dat alles zo snel wordt behandeld BEDANKT

Fantastisch zeer tevrede'n

De bestelling ging prima, ook de bezorging was oké. De snoepjes zijn heerlijk

AAA+

Snelle levering, lange THT(meer als een jaar), goed verpakt. Premium merken zoals; Walkers Non Suche en Sorini. Bijgesloten kaartje met contactgegevens om aan je relaties te geven.

Ik had het voor mijn vader besteld en hij was er erg blij mee

Een sweet pakketje waar je echt naar uit kijkt!

Heerlijke lekkernijen super snel geleverd ook leuk om cadeau te doen.

Niet genoeg rode hartjes aanwezig toen voorstel gekregen om deze met fuchsia hartjes aan te vullen.

supersnelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

supersnelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Snelle, prima levering, waardeloze bestelprocedure

Ik heb 2 orders als relatiegeschenk voor 2 klanten geplaatst. Bij de eerste order had ik niet door dat niet enkel de bezorggegevens maar ook de factuurgegevens etc. bij de klant terecht kwamen, ondanks verschillende gegevens factuuradres en bezorgadres. Vond ik best knullig. Ik heb gelijk contact gezocht en gevraagd om het e-mailadres aan te passen naar dat van mij. Helaas nog steeds geen antwoord en we zijn een week later. Het factuuradres heb ik wel op mijn naam gezet maar factuur heb ik dus nooit ontvangen.

Goede service en producten

Besteld, betaald en vlot aan huis geleverd ....

Heel tevreden over service en prijs/kwaliteit. Mooie traktatie voor dochter kunnen samenstellen.

Tevreden klant

Netjes op tijd geleverd, enige opmerking is dat de verzendkosten wat aan de hoge kant zijn, waardoor je nogal snel geneigd bent veel te bestellen. Snoepjes zijn lekker in ieder geval ;)

Leuke producten

Bestelling met een foutje werd zonder problemen aangepast en verstuurd. Jammer dat er op zaterdag geen verzending was waardoor dinsdag pas op locatie.

Er is gedaan wat er beloofd was.

Er is gedaan wat er beloofd was.

Super service

Prettig

Leuk idee

Ga ik vaker gebruik van maken!

Leuke cadeauideeen, goede levering

prima lekkere chocola op tijd gekregen

Als ik weer iets nodig heb voor de zonnebloem bestel ik het zeker bij jullie kwaliteit en prijs prima

uitmuntend

Ik heb niks negatiefs te melden., alhoewel de levering niet klopte, maar dat werd onmiddellijk hersteld door een nalevering. TOP

Ruim aanbod en snelle levering. En het snoep is lekker.

dd

groot assortiment

Snelle levering en overzichtelijk top webwinkel

Prima aanbod en vlotte service

Doos was makkelijk te openen aan de zijkant en helaas heeft de persoon bij de post dat ook gedaan. Hij/zij zal wel zin in chocolade hebben gehad. Sterretje minder in verband met het makkelijk te openen verpakkingsmateriaal

Olivijn 200

3316KH Dordrecht