Super!!

Snelle levering, super service! Leuk dat je er notitie bij kunt geven voor degene die het cadeau krijgt. De jarige was blij verrast!!

Heerlijk

Goede en snelle levering ondanks de crisis. Lekkere producten, goede kwaliteit.

TOP!

Goede communicatie, levering van kwaliteit product(en), wij zijn zeer tevreden over de service- en dienstverlening!

superservice en verpakking

superservice en verpakking zoals reeds vermeld. levertijd ook 100 punyen

Duidelijke website, mooie producten en snelle bezorging

Duidelijke website, mooie producten en snelle bezorging

Geweldig!!

Ondanks gestuntel van mijn kant is de aflevering geweldig goed verlopen.!Hulde voor de flexibiliteit!!

Je maakt de ontvanger blij met een bestelling

Leuk maar wel duur

SUPER

Goed verpakt. Op tijd geleverd. Mooie kaart. Een pakketje om blij van te worden.

Goede en snelle service

Ontzettend goede en snelle service.

Top levering

Snelle afhandeling, initiatief om de bestelling voor mijn relaties leuker te maken met attent kaartje, zonder kosten

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Heerlijke doos chocolade laten bezorgen bij vrienden. Volgende dag bezorgd en goede kwaliteit.

Na artikel niet geleverd, artikel nagestuurd met extra lekkere verrassing

Super blij met deze shop. En zo attent dat ze een extra snoepartikel meesturen. Nadat ze een artikel in het pakket waren vergeten. Super...

De zuurtjes in de kilo pot, leuk om te krijgen maar ook leuk om kado te geven. Bestelling super snel geleverd top.

Zeer klantvriendelijk

Goede communicatie en zeer klantvriendelijk. Wij hadden een groot aantal nodig van een bepaald product en ze hebben er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Dit is jammer genoeg niet gelukt, daar het aantal uiteindelijk toch niet toereikend was. Daarnaast alternatieven aangedragen en de communicatie helder gehouden.

Goed! Snelle levering

Goed! Snelle levering

Snel en keurig

Makkelijke site en snelle levering. Een 9 omdat er altijd ruimte moet blijven voor verbetering ;-)

Dikke prima

Eén van de laatste plekken waar de speciale Tony Chocolonely nog te krijgen was. Pijlsnel geleverd.

Super snel geleverd

Geen bijzonderheden, vlotte levering

Verder geen opmerkingen, vlotte en correcte levering

Keurig goed verzorgt en op tijd

Zo keurig geholpen en van wat extra naamkaartjes voor onze klein kinderen

Snelle bezorging! Leuk om iemand te verrassen!

Drop menthe

Heerlijke snoepjes. Als deze op zijn volgt een nieuwe bestelling.

De chocolade was een cadeautje..... Jammer dat je er geen persoonlijk kaartje bij kon doen....

Snelle accurate levering

Snelle, accurate levering. Heerlijk snoep.

Olivijn 200

3316KH Dordrecht