gewoon SUPER

Leuke spullen, leuk verpakt en een super mooie kaart erbij. Bedankt

TOP!

Duidelijke site en snelle verzending.

Perfecte levering van het juiste product

Zeer tevreden.

Hele goede service.

1 product van mijn bestelling was niet meer op voorraad. 2 extra producten ontvangen ter compensatie. Hele goede service!

Goed service en vriendelijk!

Goede service. Komt afspraak na.

To

Makkelijk bestellen, keurig geleverd, duidelijk geinformeerd. Prima in orde!

Goede snelle levering

Goed product, lekkere zuurtjes en zag er prima uit! Ook de levering kwam zoals afgesproken

Goed geregeld allemaal

Nu drie keer besteld bij dit adres en alle keren keurig en op tijd geleverd. Zo hoort een webwinkel te werken.

Duidelijk, Vlotte levering! Er zat zelfs lekkers extra in de doos, mmm

Was op zoek naar de lekkere caffe espresso snoepjes die in ons kerstpakket zaten, en kwam uit bij sweetsupply. Paar zakjes besteld en 2 andere smaken om te testen... Bestelling vlot ontvangen, en als verrassing zaten er een paar lekkere crunchy chocolade eitjes bij. Maar die zijn al bijna op......

Betrouwbaar

Goede communicatie!!

Snelle aflevering van goede producten

1e keer wat bij jullie besteld, tevreden over de snelle levering en producten. Zelfs in deze moeilijke periode. Ook leuk dat er wat losse extra lekkernijen waren toegevoegd. Gewoon een dikke 10 waard.

Bestellen ging eenvoudig. Snelle levering met een mooi kaartje en ook nog een verrassing. Super!

Snel geleverd, ruim aanbod in kwaliteit chocolade.

Bestelling snel geleverd, ruim aanbod in kwaliteit chocolade

Snelle service en lekkere chocolade!

De bestelling was snel, netjes en goed bezorgd! Daarnaast is de chocolade erg lekker, zeker aan te bevelen! Ook als cadeautje voor een ander

Snelle service en proactieve houding, zeker voor herhaling vatbaar!!

Enorm blij met de snelle levering en service. Ook bij het vergeten van mijn persoonlijke tekst kreeg ik netjes een mailtje of ik die nog wilde toevoegen. Kom zeker nog een keer terug.

Erg goed en snel

Goederen snelle bezorging van lekkerproduct

fast delivery

first time ordering at sweet supply. fast delivery with nice products. I loved the small chocolate tasters included!

Bestellen ging makkelijk, niet teveel poespas. Bezorging was ook snel, had het de volgende dag al in huis! Plus, een paar extra verrassingen erbij! Erg attent

Top!!

Gewoon top

Super service

Aangenaam verrast. Er was een gekozen smaak niet leverbaar en kreeg in de plaats andere smaken, fantastisch opgelost

Snelle verzending

Heel goed,snelle levering,met niet te grote doos zoals vele andere firma's.

Snelle bezorging

Stapeltje tony Chocolonely opgestuurd. Goede service!

Top service en snelle berzorging

Goede keuze uit producten, kon zelf m’n bezorg moment kiezen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering op het afgesproken tijdstip. De prijs van de bestelde artikelen was beter dan bij het merk zelf. Positieve ervaring. Ik zal zeer zeker nog eens bij jullie kopen en jullie naam adviseren

Olivijn 200

3316KH Dordrecht