Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de persoonlijke aanpak en flexibele logistiek. Er is veel aandacht voor wensen en opties, met ruimte voor maatwerk. De service wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en tijdige levering. De beoordelingen geven vertrouwen voor toekomstige opdrachten.
Leuke kandelaars. Sterke magneet, fijn model
20 December 2021
M. Smit
Rotterdam
We zijn snel geholpen en er is pro actief gecommuniceerd. World Gifts heeft heel goed meegedacht en zijn alle afspraken nagekomen. Een top prestatie!
ERIKS
6 January 2021
Christiaan
Alkmaar
2 dagen voor de kerst telefonisch een aanvraag gedaan voor een pakket voor 26 personen. Diezelfde dag was alles geregeld incl. kaart. Sommigen hadden het pakket nog zelfs voor de kerst. Al met al een absolute aanrader!
26 December 2020
Melanie
Heveadorp
Pakket besteld via bol.com. Pakket is bezorgd bij een afhaalpunt welke wegens de lockdown dicht ging, waardoor ik het pakket niet kon ophalen. Contact opgenomen met Hello World Gifts en mij is gelijk een nieuw pakket opgestuurd. Heel erg netjes!
24 December 2020
Linda
Groningen
Kort dag om voor de kerstborrel het pakket nog bij alle medewerkers te krijgen. Snelle persoonlijke benadering, afhandeling op basis van vertrouwen en binnen 3 dagen iedereen een mooi en goed verpakt pakket ontvangen. Dikke pluim voor Hello World Gifts.
Zwitserleven
23 December 2020
Marjan
Amstelveen
Ze denken met je mee
21 December 2020
Jolijn
Den Bosch
Zeker voor herhaling vatbaar. Open en goede communicatie. Vindingrijk en meedenkend. Snelle service.
Bedrijfsnaam
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (RWS)
16 December 2020
Monique
Utrecht
De kerstpakketten dit jaar laten verzorgen door Hello World Gifts en absoluut geen spijt van. We hadden alle pakketten ruim op tijd binnen en verzorgd conform afspraak. Alle vragen en/of aanpassingen worden netjes afgehandeld en niks is te veel. Hele fijne samenwerking. Volgend jaar weer?
15 December 2020
Riëlle Varlese
Rotterdam
Mooi pakket
15 December 2020
Sjaan
Zoeterwoude
Voor het 40 jarig bestaan van het bedrijf hadden wij stroopwafels in blik besteld. We kregen deze erg snel geleverd en helemaal naar onze wens. Het logo met 40 jaar bovenop de deksel. de klanten geven aan dat de stroopwafels heerlijk zijn!
12 October 2020
Moelai
Voorburg
Mijn ervaring met Hello World Gifts kan eigenlijk in 1 word omschreven worden: Top! Wij hadden op zeer korte termijn een hoeveelheid gepersonaliseerde producten nodig. Door het goede meedenken en hulp van Priscilla en Pauline, hebben wij de producten binnen de tijdslimiet ontvangen. Zeer tevreden klant en wij zullen Hello World gifts zeker aanbevelen.
5 October 2020
Marieke
Valkenburg
Wij hebben dit jaar voor het eerst onze kerstgeschenken via Hello World Gifts besteld en zijn uitermate tevreden over de service en keuze in hun assortiment. Wij hebben gekozen voor een cheque waarmee onze medewerkers zelf een kado kunnen uitkiezen voor een bedrag in een uitgebreide en mooie online shop. Wij zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van Hello World Gifts.
6 January 2020
Angelique van Le
Leidschendam
ik ben zeer tevreden over de samenwerking en de afhandeling van mij bestelde kerstpakketten. echt een aanrader..
2 January 2020
Dennis
Delft
Hello World Gifts heeft een groot aanbod van leuke artikelen. Daarnaast geven zij goed en eerlijk advies en zijn zij op de hoogte van de nieuwe trends. De communicatie is helder en ze zijn goed bereikbaar via mail en telefoon. Wij hebben dit jaar voor het eerst het kerstpakket bij hen besteld. Het wordt met zorg ingepakt en verstuurd. Wij hebben diverse locaties en sommige pakketten moesten ook naar huisadressen worden verstuurd. Dat is heel goed verlopen.
31 December 2019
Sandra
Den Haag
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding en fijn communicatie
VerbeterpuntenGa zo door met deze zeer hoge standaard van zaken doen
4 May 2019
Nebo NV
Aartselaar Belgie
Pluspunten
Leuke positieve manier van samenwerken met de juiste energie
VerbeterpuntenGa zo door
1 May 2019
Granton Marketing BV
Zoetermeer
Pluspunten
Fijne communicatie en snelle levertijd
1 May 2019
Personal Fit for Life
Den Haag
Pluspunten
Hartelijke en fijne samenwerking met Pauline Plug en haar medewerkers. Betrouwbaar, klantgericht bedrijf. Je weet als je met haar werkt, met Pauline komt het goed.
21 December 2018
Bea Otten
UTRECHT
Pluspunten
Ik ben zeer content over deze prachtige onderneming! Afspraak = afspraak! Zij zijn zeer klantgericht!
VerbeterpuntenGeen!!!!
20 December 2018
Rebien (Autohaag Zeeuw)
Schiedam
Pluspunten
Snelle levering en super goede persoonlijke service! Bijzonder goed geholpen, wij zijn zeer tevreden. Nogmaals dank!
19 December 2018
Kraamzorg mama
Den Haag
Pluspunten
Vriendelijk en denkt met je mee.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
19 December 2018
anoniem
Pluspunten
Duidelijke communicatie en veel keuze in de pakketten.
18 December 2018
a/s WORKS
Apeldoorn
Pluspunten
Snelle levering Snelle reactie op aanvragen
3 October 2018
DIT IS WIJS
Capelle aan den IJssel
Pluspunten
Denken mee, geven goed advies, afspraak is afspraak. Erg veel keus.
VerbeterpuntenN.v.t.
31 August 2018
Afdeling Den Haag - Rijswijk van het Nederlandse Rode Kruis
Den Haag
Pluspunten
Veel dank aan Haaglanden Business Gifts voor de uiterst plezierige samenwerking bij het verzorgen van het kerstgeschenk voor onze medewerkers en vrijwilligers. Snel, flexibel en professioneel.
12 February 2018
WIJdezorg