top !

klantvriendelijk en snelle levering

Geweldige service

Makkelijk bestellen, en als het moet leveren ze dezelfde dag. Mooi assortiment.

Snel,efficient en ruim assortiment

Douze points!

Beste prijs, snel bezorgd

Contact gehad met de klantenservice of ik een fles ook kon ophalen omdat ik de commerciële bezorgdiensten niet vertrouw mijn bestelling optijd te leveren. De klantenservice wist mij gerust te stellen en verzekerde mij ervan dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Heel fijn! Inclusief bezorgkosten was ik alsnog goedkoper uit dan bij de grote bekende drank winkel.

Nooit meer

Lang verhaal, fles besteld voor een bruiloft voor vrijdag, niet bezorgd, zaterdag gelijk gemaild, ze zouden contact opnemen met de bezorgdienst. Maandag weer een mailtje gestuurd of ze al wat wisten daarna nooit meer wat gehoord. Totaal bedrag €70,- dan zou je toch wat van de dienstverlening mogen verwachten. Voor mij nooit meer champagneshop, idee was leuk uitvoering 0

Levering Niet Op Tijd

Jammer, levering niet op afgesproken dag. (Ruim van te voren besteld) Was voor een housewarming party. Communicatie is matig. Krijg e-mail terug met dat track & trace al is verzonden naar mail adres en anders in spam box zit. Helaas, geen track gegevens. Ook niet in account. Had netjes geweest als ze die gewoon gemaild hadden, na mijn vraag. Aanbevelen: voor keuze aan champagne : ja

Prima en snel bezorgd

De champagneshop is top!

Een hele mooie site met heel veel keus en goede beschrijvingen. Ze doen wat ze beloven. Grote klasse!

Topservice en vele mogelijkheden

Ik had een goede fles champagne besteld, maar iets niet goed gedaan in de bestelling. Champagneshop belt me, legt alles rustig uit, vullen zelfs de bestelling nog mooier aan en hoppa: perfecte cadeau verzonden! Uitstekende service!

Geen communicatie

Een door mij besteld afscheidscadeau voor een collega was bij de bestelling niet op voorraad. Hierover werd ik netjes geinformeerd. Ik gaf aan op welke datum ik het cadeau nodig zou hebben en mij werd bevestigd dat wel zou lukken. De dag vóór die datum had ik nog niets gehoord of ontvangen. Na een telefoontje aan de winkel werd duidelijk dat het product nog steeds niet leverbaar was. Nu moest ik op stel en sprong op zoek naar een alternatief cadeau. Tijdige communicatie zou netjes geweest zijn. Geen reden om de winkel niet aan te bevelen maar voor mij liep deze bestelling helaas uit op een teleurstelling.

Snelle levering van een mooi product

Bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Heel fijn.

TOP

Goed aanbod, snelle levering. Wat wil je nog meer?

Super service!

snel en mooi assortiment!

Jammer

De fles was super leuk gelukt. Helaas was denk ik bij het bezorgen het ijzeren omhulsel helemaal in gedeukt.

Ok

Bezorging was niet heel goed. Tot twee keer kreeg ik bericht niet thuis, terwijl ik er gewoon was.

Super service

Contact gehad om iets extra’s toe te voegen aan mijn kado werd zonder problemen opgepakt! Heel fijn!

Levering niet op afgesproken dag

Levering een dag na de afgesproken dag

Snelle levering, heerlijke bubbels!

Heerlijke bubbels!

De champagne is keurig netjes op tijd en in een mooie cadeau verpakking afgeleverd.

De bestelling en de aflevering zijn prima verzorgd.

Hele goede en supersnelle levering

Alles was even goed

Fijn contact gehad, en snelle levering van mooi product

Everything good

Good

Prijs/kwaliteit in 1 woord - TOP!

Telefonisch bereikbaar + snelle service + lekkere champagne natuurlijk

Fantastisch snelle levering

Onlangs heb ik hier een fles Veuve Clicquot besteld in een blik met custom opdruk. Ondanks dat het om een op maat gemaakte bestelling ging, werd er de volgende dag geleverd. Super service!

Zeer vlot en adequaat en persoonlijk geholpen

De medewerkers van Champagneshop waren kundig en dachten mee. Zeer ruime keuze ook in duurdere champagnes. Helaas was de bezorgdienst minder goed. Hoewel er iemand thuis was, is het artikel mee teruggenomen. Er is ook geen telefonisch contact opgenomen.

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over Champagneshop

Champagneshop is dé online champagnespecialist en al sinds 1997 een vertrouwd adres om champagne te bestellen en te laten bezorgen. In onze online champagne webshop bieden wij een complete collectie champagnes van de beste merken. Als liefhebbers van champagne denken wij graag met u mee over de perfecte champagne voor elke bijzondere gelegenheid! • Webshop : www.champagneshop.nl • Tel : 020-4084851