Pluspunten

Overzichtelijke website

Terugkoppeling van de levering. Ik heb nu geen idee of de bestelling daadwerkelijk geleverd is

Pluspunten

Ik vind het een beetje cheap als je een fles besteld van 140 euro dat je dan alsnog word aangeslagen voor 7 euro verzendkosten.

Pluspunten

Leuk advies maar de fles is nog dicht na de 31 ste kan ik meer zeggen

Pluspunten

Excellente service! Het pakje was zoek geraakt bij de bezorgdienst. Champagneshop heeft zich ingespannen het pakje te achterhalen, met de belofte als dat niet voor 24.00 bezorgd zou kunnen worden de andere dag de speciale champagnefles in het hotel van het feest zou worden bezorgd.

Pluspunten

Fast, reliable, prices and delivery correspondent to what was advertised and sold

Pluspunten

Snel, punctuele levering, makkelijke website

Pluspunten

Mooie collectie, snelle levering. Hebben een 6 liter fles besteld en deze kon dezelfde dag nog bezorgd worden. Werd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger en de fles was nog gekoeld ook

Pluspunten

Wij belde voor een last minute bestelling voor levering op dezelfde dag en zijn uitstekend geholpen.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Ik had een verkeerd adres opgegeven, lekker stom. De fles is niet achtergelaten gelukkig en Champagneshop heeft contact met mij gezocht om eea recht te zetten. Dat is gelukt, zonder extra kosten. Service!

Pluspunten

Snelle levering én service. Liep vast met betalen, toen ik belde, werd het meteen goed opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website ,bestelling prima bezorgd

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Half 9 besteld en 3 uur later bezorgd. Superservice!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie produkten

Onjuiste toevoeging bij felicitatie daarna verkeerde terugkoppeling toen dat juist was te vroeg verzonden naar ontvanger. Ipv maandag zaterdag al ontvangen.

Pluspunten

Goede prijs snelle levering

Pluspunten

Uitgebreide artikel keuze, makkelijk te bestellen.

Pluspunten

Persoonlijke service (veranderen v kaartje op verzoek nadat bestelling al was geplaatst. Snel bezorgd

Geen, zo doorgaan

Pluspunten

TOP !!!

geen

Pluspunten

Veel keus, snelle levering

Verzendkosten....

Pluspunten

snelle en goede service

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over Champagneshop

Champagneshop is dé online champagnespecialist en al sinds 1997 een vertrouwd adres om champagne te bestellen en te laten bezorgen. In onze online champagne webshop bieden wij een complete collectie champagnes van de beste merken. Als liefhebbers van champagne denken wij graag met u mee over de perfecte champagne voor elke bijzondere gelegenheid! • Webshop : www.champagneshop.nl • Tel : 020-4084851