3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijke site

Ik had graag willen weten of de champagne is ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site.

Pluspunten

Ruime keuze in champagne geschenken. Goede bereikbaarheid van een vriendelijke en deskundige klantenservice. Een echte aanrader voor eindejaars en of speciale gebeurtenis geschenken. Deze webwinkel staat in mijn top 5!

Pluspunten

Makkelijk besteld als bedrijf en snel geleverd.

Wellicht nog wat meer soorten champagne toevoegen

Pluspunten

Top service unieke flessen

Pluspunten

Veel keuze in diverse top champagnes in alle prijsklasses. Snelle levering

Pluspunten

Ben heel blij met het champagnecadeau dat ik ontving van champagneshop, ook prachtig ingepakt :) Ga hier zeker vaker bestellen!

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over Champagneshop

Champagneshop is dé online champagnespecialist en al sinds 1997 een vertrouwd adres om champagne te bestellen en te laten bezorgen. In onze online champagne webshop bieden wij een complete collectie champagnes van de beste merken. Als liefhebbers van champagne denken wij graag met u mee over de perfecte champagne voor elke bijzondere gelegenheid! • Webshop : www.champagneshop.nl • Tel : 020-4084851