Al mijn relaties waren enorm tevreden

Helemaal tevreden. Snel en in goede orde ontvangen.

Een aanrader

Professioneel......heel vriendelijk.....vlugge levering

Mooi op tijd zoals vermeld in de mail na de bestelling

Heel mooie en degelijk verpakt en op tijd zoals vermeld in de mail na de bestelling dus een tevreden klant bij dank u

Teleurstellend

De fles champagne werd 2 dagen te laat bezorgd en het persoonlijke kaartje zat er niet bij, waardoor de ontvanger niet eens wist van wie het was.

behulpzaam, mooie paketten

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen bij het uitzoeken van een champagne cadeau voor een bruidspaar. Op de gewenst datum bezorgd. Jullie zijn toppers!

niet geleverd

een prachtig feestmoment verpest door deze onprofessionele club. ze hebben niet geleverd onder het mom van de coronacrisis en ons daar niet over geinformeerd. pas bij navraag bleek dat ze de bestelling niet eens hadden verzonden. zielige club!

Mooie koeler besteld was beschadigd en toen werd deze persoonlijk omgeruild aan huis. Super blij met de mooie wijnkoeler!

prima levering

had besteld voor een collega een moët glas goud. Jammer genoeg was de roze uitverkocht.ze was er ontzettend blij mee

Snel en goede communicatie

Heel fijn, had een verkeerd huisnr op gegeven en deze is gecorrigeerd en op het juiste adres geleverd. Echt top !

Erg onder de indruk!

Ik had 's ochtends 8 champagne-pakketten naar 8 verschillende adressen laten sturen. Twee ervan (in de regio Amsterdam) werden dezelfde middag al afgeleverd, de rest de volgende dag. Feestelijk ingepakt en met persoonlijke kaart. En dat in corona-tijd. Echt super!

Goed en correct

Ik had setje glazen van veuve met oranje voetsteeltje super mooi maar 1 tje was jammer genoeg gebroken. Normaal gezien word er nog een glaasje na gestuurd.

In de ochtend besteld en ‘s middags geleverd, mooi kaartje erbij, met een mooi lettertype. Voortaan bestel ik alleen bij de Champagneshop. Perfect geregeld👌🏻

Prima ,snelle levering, mooie kist en leuk kaartje erbij

Al vaker bestelt, gaat altijd goed, Prima !!

perfecte service!

mijn bestelling werd een dagje later geleverd wegens foutje bij het sorteren! Ik werd daar van op de hoogte gebracht, met excuses! Missen is menselijk en ik apprecieer de transparante communicatie! Verder verliep de levering zoals afgesproken en het product was ok!

Mijn beste vriendin was jarig en ik wilde haar verrassen met een fles champagne. Ze was er heel blij mee. Was op tijd geleverd voor haar verjaardag. Wat jammer was dat ze al aan de buitenkant van de doos kon zien wat er in zat. Een verjaardagsverpakking was leuk geweest maar kon ik niet aangeven op de bestelsite (of heb ik niet gevonden).

Uitstekende ervaring!

Een uitstekend bedrijf die de bestel afspraken nakomt. Daarbij mooi verzorgde aanbiedingen!

Geen reactie op mail en verkeerde datum

Bij het bestellen was me niet opgevallen waar een bezorgdatum kon worden ingegeven. Daarom direct een mailtje hierover gestuurd. Op dit mailtje nooit reactie gehad. De bestelling is dus op verkeerde dag bezorgd. Erg teleurstellend.

top , snel verstuurd

Mooi cadeau mei bijzonder mooie prijs

Erg leuk om cadeau te geven en begrepen dat het ook erg leuk is om te krijgen ;-) Scherpe prijs!

Op tijd afgelevered

Uitstekkend servies. Zelfs met COVID 19 problemen van deze tijden, is ons kado precies op tijd afgeleverd. Bedankt.

Supersnel geleverd!

Dure flesjes maar mooie verpakking en supersnel geleverd!

Goeie service!

Goed telefonisch bereikbaar en goeie service!

Nette betrouwbare order afhandeling

Makkelijk op de site te bestellen, ook als nieuwe klant. Fijn dat er mogelijkheid is om een persoonlijk bericht/ kaartje toe te voegen. Er had meer communicatie rondom afleverdatum gekund; omdat ik rond Pasen bestelde, wist ik niet waar ik aan toe was.

On time.

Easy

Uitstekend keuze en service

Uitstekend keuze en service

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over Champagneshop

Champagneshop is dé online champagnespecialist en al sinds 1997 een vertrouwd adres om champagne te bestellen en te laten bezorgen. In onze online champagne webshop bieden wij een complete collectie champagnes van de beste merken. Als liefhebbers van champagne denken wij graag met u mee over de perfecte champagne voor elke bijzondere gelegenheid! • Webshop : www.champagneshop.nl • Tel : 020-4084851