Geen bevestiging wanneer het geleverd is.

Je krijgt geen terugkoppeling of en wanneer het geleverd is. Dus ook geen idee of het op het gewenst tijdstip is geleverd en op het opgegeven adres. Kan zo maar bj de buren zijn afgegeven. Je gaat zelf niet informeren bij de ontvanger of je cadeau is aangekomen.

De volgende dag was het pakketje al op plaats van bestemming. Misschien zou de tekst op het kaartje wat meer tekens mogen bevatten.

Super service

Best service ever!!!!

Prima geregeld!

Via website besteld, betaallink werkte niet, even gebeld en werd snel en efficient opgelost. Levering was snel en goed.

snel, flexibel afspraak is afspraak

moest dezelfde dag nog geleverd worden. Werd zelfs even gebeld omdat een gegeven niet goed was ingevuld. Voelde gelijk als " dit komt goed"

Snel efficient en lekker

Snel efficient en lekker..en dorstlessend

Snelle service, kaartje vergeten

Service is prima en snel alleen het kaartje met mijn tekst was niet meegeleverd.

Aanradar

Goed verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Super snel en perfect op tijd geleverd tegen een acceptabele prijs! Aanrader voor een ieder

Pluspunten

Leuke producten. Keurig op tijd bezorgd!

Pluspunten

Klantvriendelijk, deskundig, mooi assortiment, komt afspraken na, goed advies

Pluspunten

Denken mee. Snelle levering. Vriendelijk aan de telefoon. Prijs/kwaliteit is goed.

Pluspunten

Snel, goede prijs.

Pluspunten

zeer goede en snelle service!

ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, behulpzaam, snelle levering, goede prijs

Geen, werd klasse geholpen.

Pluspunten

Veel keuze en een heel behulpzame en snelle klantenservice.

Enige puntje: ik heb producten laten leveren bij een klant, maar ik kan niet direct ergens terugvinden of dit al geleverd is.

Pluspunten

Bij mijn zending had ik per ongeluk een oud adres opgegeven. Bedrijf nam netjes contact op en heeft alsnog gezorgd dat de bestelling op het juiste adres werd afgeleverd; prima service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig telefonisch bereikbaar en direct hulp en uitleg bij internet bestelling.

Bij bestelling via internet van meerdere flessen maar bezorging op andere adressen moeten alle flessen allemaal apart worden besteld en apart worden afgerekend. Dit neemt onnodig veel tijd in beslag.

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over Champagneshop

Champagneshop is dé online champagnespecialist en al sinds 1997 een vertrouwd adres om champagne te bestellen en te laten bezorgen. In onze online champagne webshop bieden wij een complete collectie champagnes van de beste merken. Als liefhebbers van champagne denken wij graag met u mee over de perfecte champagne voor elke bijzondere gelegenheid! • Webshop : www.champagneshop.nl • Tel : 020-4084851