netjes geholpen
hein visser
Hoogmade
Reactie van Sazas
Beste Hein,
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u netjes en correct bent geholpen. We blijven ons inzetten voor goede service.
Laden reviews...
50 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 298 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Al met al melden klanten snelle reacties, duidelijke informatie en vriendelijk personeel. De feedback onderstreept snelle reacties per e-mail en telefoon, met duidelijke uitleg. Een paar opmerkingen vermelden ruimte voor verbetering in processen, maar de algemene indruk is positief.
correct
29 April 2025
hein visser
Hoogmade
Beste Hein,
^Rémon
Snel, goed bereikbaar en duidelijk, de titel zegt het!
22 April 2025
Oriet
Winterswijk
Beste Oriet, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze bereikbaarheid en duidelijkheid zo waardeert. We blijven ons hier graag voor inzetten. ^Rémon
Vriendelijk geholpen
22 April 2025
Karin Lexmond
Pijnacker
Beste Karin, dank u wel voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u vriendelijk bent geholpen. We helpen u ook in de toekomst graag verder. ^Rémon
ik betaal al jaren aan Sazas en heb er nooit iets aan gehad. Volgens mij betaal ik aan de tv comercials. Ik hoop dat ik van Sazas af kan.
16 April 2025
Ab van Middelkoop
Ter Aard
Beste Ab,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en komen daarom graag met u in contact. We hopen samen tot een passende oplossing te komen.
^Rémon
Sazas beloofd te ondersteunen in de begeleiding van zieke werknemers. Vooralsnog is het vooral heel veel zelf uitvinden en gebrekkig communicatie. Hopelijk gaat dat nog verbeteren als we eenmaal gewend zijn. Moeizame start wat mij betreft.
15 April 2025
Christof Zwart
Haarlem
Beste Christof,
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat uw ervaring niet direct positief was. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen. Fijn dat we samen in gesprek zijn gegaan. We kijken uit naar een prettige samenwerking en helpen u graag verder.
netjes en duidelijk geholpen
7 April 2025
Dianne
Odiliapeel
Prima service, snel en correct gehandeld.
31 March 2025
Peter Aarts
HEUSDEN GEM ASTEN
Ze gaf mij goed aan welke stappen genomen moeten worden bij een langere ziekteperiode.
27 March 2025
Guus Voeten
Alphen
Beste Guus,
Bedankt voor uw geweldige beoordeling. Fijn om te horen dat mijn collega u heeft geholpen met de stappen die u kunt nemen bij langdurige ziekte.
^Rémon
Heel prettig, gewoon niet bureaucratisch maar vriendelijk en behulpzaam
26 March 2025
Aart
Boskoop
Beste Aart,
Bedankt voor uw beoordeling. Mooi dat u geholpen bent en hier een prettig gevoel aan over heeft gehouden. Persoonlijk en hulpvaardig behoren tot onze merkwaarden. Dus extra leuk om te lezen dat u ons als 'vriendelijk' en 'behulpzaam' beoordeeld.
^Rémon
Overleg gehad, wordt met ons meegedacht, daarna overlegd bij jullie met collega en binnen een half uur ben ik teruggebeld met een advies waar wij ons goed in kunnen vinden. We houden contact met Jacqueline
12 March 2025
Karin Berke
LAREN
Beste Karin,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze fantastische beoordeling! Fijn dat mijn collega Jacqueline u heeft kunnen helpen met het juiste advies. Het 'meedenken' is iets wat ons kenmerkt en past volledig bij onze merkwaarde hulpvaardig. Leuk om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.
11 March 2025
annerie
veulen
Beste Annerie,
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
^Rémon
Korte lijnen en terzake kundige medewerkers
3 March 2025
Sietze Hiemstra
Grijpskerk
Beste Sietze,
Bedankt voor uw beoordeling. Leuk om te zien dat u de 'snelle opname van de telefoon' benoemd. Bij Sazas maken we bewust geen gebruik van keuzemenu's, maar krijgt de beller gemiddeld binnen 11 seconden direct een deskundige klantadviseur aan te telefoon.
^Rémon
gebeld voor info over een zieke medewerker. het antwoord was duidelijk en daardoor weet ik nu perfect waar ik aan toe ben. Tevens navraag gedaan over de premie, wat het verschil is tussen bruto werknemer sazas premie en totaal premie incl. werkgeverslasten. Ook dit werd duidelijk uiteengezet.
17 February 2025
Erik Gommers
Sprang-Capelle
Beste Erik,
Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Fijn om te horen dat u direct en deskundig bent geholpen door onze medewerker. Persoonlijk, direct en deskundig helpen van de klant, is precies hetgeen waar Sazas voor staat. Mooi dat u dit zo heeft ervaren.
^Rémon
prima antwoord gekregen op mijn vraag, vriendelijke medewerker
17 February 2025
C. Danhof
Zeist
Beste C. Danhof,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat onze vriendelijke medewerker u heeft geholpen met het antwoord op uw vraag. Als u in de toekomst nog meer vragen heeft, staan wij voor u klaar.
12 February 2025
Gerard
Wateringen
Ik ben goed geholpen door de medewerker. Heeft snel dingen geregeld voor mij.
22 January 2025
gj
grootebroek
Beste GJ,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat u positief bent over Sazas en dat u heeft ervaren dat wij zaken snel kunnen regelen. Onze directe en persoonlijke aanpak is iets wat we hoog in het vaandel hebben staan.
^Rémon
Medewerker was vriendelijk, duidelijke en professioneel. Met aandacht voor de klant
22 January 2025
Frank Willems
Utrecht
Beste Frank,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u ons zo’n mooi cijfer geeft. Leuk om te lezen dat u vriendelijk, professioneel en aandacht voor de klant benoemd. Dit zijn precies de dingen die we vanuit onze merkwaarden als persoonlijk, deskundig en hulpvaardig willen uitstralen.
^Rémon
Duidelijk, professioneel, hulpvaardig en kordaat
15 January 2025
Freyr KI Service
Voorst
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw fantastische 10. Erg fijn om te lezen dat u de hulp van Sazas als vakkundig en professioneel hebt ervaren. Hier gaan we dan ook vooral mee door.
^Rémon
zeer snelle service, blij mee!
13 January 2025
Gerald Gerritsen
Barneveld
Beste Gerald,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u ons zo’n mooi cijfer geeft.
^Rémon
werd duidelijk te woord gestaan nu maar afwachten of het effect gaat krijgen. Bij aanbevelen krijg ik 2 keuze`s ja of nee maar ik weet het nog niet dus dat is een probleem. vul daarom nu neen in
7 January 2025
M.C. De Jong
Leerbroek
Beste M.C. de Jong,
Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Uiteraard hopen wij ook dat het gewenste effect wordt bereikt. Ik snap dat u op dit moment misschien nog geen aanbeveling kunt geven. Uiteraard hopen we u te kunnen overtuigen, zodat u ons later wel kunt aanbevelen. Mochten we iets kunnen doen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Laat het onze klantenservice weten via 088 56 79 100 (maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot 17:30 uur).
Goed duidelijk gesprek
31 December 2024
Jeanine
OIRSBEEK
Beste Jeanine,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat u positief bent over Sazas.
^Rémon
Prima geholpen, snel en duidelijk
23 December 2024
Marja
Laren
Beste Marja,
Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven. Fijn om te lezen dat u ons als snel en duidelijk heeft ervaren.
^Rémon
Ik had een vraag voortkomend uit onwetendheid. De medewerker heeft mij vriendelijk en uitgebreid antwoord gegeven op mijn vraag.
12 December 2024
Albert Bosma
Boelenslaan
Beste Albert,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Direct, persoonlijk en deskundig advies is waar wij voor staan. Erg fijn om uit uw beoordeling te lezen dat u dit ook zo ervaren.
^Rémon
Het was een fijn gesprek, ik heb de situatie van onze medewerker goed kunnen uitleggen.
6 December 2024
Truus
BERINGE
Beste Truus,
Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Erg fijn om te lezen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en onze medewerker begripvol was voor uw situatie. Als u nog andere vragen heeft, staan we voor u klaar.
tevreden
22 November 2024
herbert evers
zelhem
Beste Herbert,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de vlotte en correcte afwerking vanuit Sazas.
^Rémon
✓ Sazas, al sinds 1993 specialist in verkorten en voorkomen van verzuim.
✓ Alles in 1 keer geregeld: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding en re-integratie.
✓ Het gemiddelde verzuimpercentage van onze klanten ligt lager dan het landelijke gemiddelde.
Als uw verzuimspecialist nemen wij met onze verzekeringen en partners in de arbodienstverlening uw (financiële) zorgen uit handen bij ziekte van personeel, zodat u kunt blijven ondernemen. Samen met u hebben we grip op het gehele verzuimproces. Sinds 1993 helpen wij met succes ondernemers in het mkb om verzuim te verminderen en te voorkomen. En dit doen we op een persoonlijke manier.
Beneluxlaan 2D
3446 GR Woerden