Snel en goed geleverd

Nooit zonder koffie!!

TOP!!

super

Snelle en eerlijke bestel wijzen, en betrouwbaar

Snelle levering.

Product was afkeur. Elk blik was beschadigd

Geen reactie op verkeerde levering

Levering klopte niet. In plaats van zoete popcorn is er zoute geleverd. Dat kan gebeuren, maar een reactie op een mail hierover is wel wenselijk. Tot nu toe geen reactie ontvangen.

De koffie wordt snel en goed verpakt geleverd. Dolce gusto is een heerlijke koffie. Het is hier niet goedkoper dan in de winkel en er zijn geen aanbiedingen voor deze koffie maar het voordeel is dat je meerdere pakken kunt bestellen en je daardoor het gemak van bezorgen hebt. Ook boven de 50 euro gratis leveren.

Een top site.

Goeie aanbiedingen, zeker de moeite waard.

Goed gedaan

Prima product afgeleverd. Maar de veelte grote doos en erg veel plastic maken het niet milieu vriendelijk

En snelle levering voor een goedkope prijs en haast nergens anders te koop zelfs niet in de supermarkten

Heel betrouwbaar en correct!

Zelden maak ik nog mee dat een bestelling zo correct en op tijd bezorgd wordt. Wel zo fijn want daarom hebben we nog nooit zonder koffie gezeten.. ;)

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Helemaal tevreden.

Snel en correct

Snel en altijd correct!

Mooie deal en goede levering

De goedkoopste deal en de levering was keurig op tijd. Gewoon niets mis mee!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Heel snelle levering van bestelde artikelen.

Prims

Tot nu gaat alles prima !

Top !

Snel verzonden goed verpakt ! Wij gaan weer lekker genieten van een goed en lekker bakje koffie.

Over de datum

Heel slechte service dat ik gemaild en gebeld heb omdat ik pakker over de datum heb gekregen. Wel de lusten niet de lasten

makkelijk toegankelijk, snelle service

vind snel mijn vorige bestellingen en snel mijn voorkeurkoffie. bestellen, betalen en 2 dagen later al bezorging.! top

Snelle levering!

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Makelijk en snel bezorgd

Makelijk om te bestellen En heel snel bezorgd.

Slecht

Heb niet gezien dat het vega is, anders niet gedaan!!

Zeer vertrouwd

Professioneel en goede aftersale van deze webwinkel. Tefonischcontact zeer Professioneel en bij melding van eventuele omissies wordt er direct contact opgenomen met cliënt.

Ik heb een dag bestellt, andere dag was het hier en ze zijn heerlijk! De smaak is buiten deze wereld, wij houden van het.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden