Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Makelijk en snel bezorgd

Makelijk om te bestellen En heel snel bezorgd.

Slecht

Heb niet gezien dat het vega is, anders niet gedaan!!

Zeer vertrouwd

Professioneel en goede aftersale van deze webwinkel. Tefonischcontact zeer Professioneel en bij melding van eventuele omissies wordt er direct contact opgenomen met cliënt.

Ik heb een dag bestellt, andere dag was het hier en ze zijn heerlijk! De smaak is buiten deze wereld, wij houden van het.

Mijn eerste ervaring met u:

Wat een geweldige snelle service! Ik blijf zéker klant nu ik dat weet! Top!

Scherpe prijzen

Overzichtelijke site, goede prijzen en snelle bezorging.

Dubbel gevoel

Ik heb stokjes voor de koffiebekers besteld, deze kwamen vrij snel binnen en zagen er goed uit. Wel jammer dat we maar 1 kleine snack bij 3000 stokjes krijgen en ik hier met 2 collega's ben en dat hun niks kregen, want ik heb het zelf stiekem opgegeten. voorderest prima! Ps: ik zou het naar 5 sterren wijzigen als we nog snoepjes krijgen voor mijn personeel :)

Goede prijs en snelle bezorging.

Alles prima volgens afspraak

Snel gevonden wat ik wilde. Duidelijkheid makkelijk in gebruik Bestelling volgens afspraak goed ontvsngen

Eindelijk na jaren weer mijn favoriete dipsaus gevonden. Eenvoudig besteld en afgerekend. Snelle levering het heerlijke verassing. TOP

Voor de 1e keer bij jullie besteld. Is prima verlopen. Snelle levering.

Top bedrijf

Bestelling komt altijd netjes en op tijd binnen.

Leuke prijs en snelle levering

Vond het bestellen erg makkelijk gaan. Stuk goedkoper als in de winkel en de volgende dag had ik de koffie in huis.

Lekker bakkie doen!

Binnen 24 uur nadat ik de bestelling geplaatst was kon ik al een lekker bakkie doen van de geleverde potten koffie. Lekker snel dus!

Goede levering en snel

Gewoon top

Jullie moeten een app maken

Oplichting?

Na een week hebben wij nog steeds niks ontvangen, pakket zou aangemeld zijn bij DHL maar nog niet ontvangen door DHL! DAT IS TOCH RAAR?! Op mail, app of bellen krijgen we geen reactie... Ze krijgen hier van de meeste een goede beoordeling maar wij zijn tot nu toe zeker niet tevreden!

Goede service snelheid en koffie!

Snel en duidelijk! En goede koffie!!!

Opgelicht?

Nog steeds niets ontvangen en reageren niet op mail en telefoon!

Heel snel

Wel jammer dat het niet duidelijk is als iets niet op voorraad is.

Zeer snelle levering. Mocht je wat retour moeten sturen is alles snel afgehandeld. Ga vooral zo door

ged

goed, doen wat ze moeten doen

Ik ben zeer tevreden.

De doosjes cacaopoeder waren zeer efficiënt verpakt. Heel snelle levering en.... er zaten heel attent 2 reepjes fudge meeverpakt.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden