Laden reviews...
151 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en scherpe prijzen. De feedback benadrukt betrouwbare service en een gebruiksvriendelijke bestelervaring. Veel bestellingen komen op tijd aan en zijn goed verpakt. De algehele indruk is positief en gericht op gemak en prijsbewustzijn.
BBBB Bestellen, Betalen Bezorgd Bedankt voor de snelle service zonder kosten.
13 June 2026
Louis
Rotterdam
Bijna 4 weken wachten dat onze koffie er weer was
12 June 2026
Klaas
Maarssen
Snoep besteld. Scherpe prijs en binnen een paar dagen geleverd.
11 June 2026
Sharon
Rotterdam
Echt hééél erg snel geleverd en zelfs klein zakje chips erbij gekregen. Twijfelde nog even of het echt was voor de prijs, maar ben heel tevreden.
9 June 2026
Nadine
Leiden
Heerlijke snoepjes. Grote verpakkingen, fijn voor op kantoor.
9 June 2026
Cindy
Den Helder
topper
8 June 2026
Bert
haarlem
Netjes verstuurd. Goed en snel verzonden. Helaas was een product kapot bij aankomst. Naar foto's gestuurd te hebben en contact gehad te hebben is dit meteen opgelost en heel netjes afgehandeld. Heel veel respect vanuit bedrijf naar klantgerichtheid enz. Goed contact en snelle reactie. Vriendelijk en goede service zou zeker opnieuw bestellen en andere het aanraden.
7 June 2026
Melissa
Boxtel
Heb eerder tot tevredenheid bij jullie besteld. Nu wederom 6 zakken van 48 pads Douwe Egberts Gold. Tot mijn verbazing zag ik dat de koffie een houdbaarheidsdatum had van ruim 1 maand vanaf nu. Zoveel koffie drinken wij natuurlijk nooit op voor juli 2026. Merkte het al bij openen van de eerste zak. Ik dacht dat de pads wat ‘ vergeeld ‘ waren. Jammer.
Beveelt niet aan
7 June 2026
Claudia
Krommenie
Vandaag besteld morgen in huis! Super snelle bezorging!
5 June 2026
Tineke
Hasselt
Na wat zoeken op internet, besloten om eens een keer snoep te bestellen.er wordt genoeg aangeboden op internet en keuze is groot dus .ik heb besloten om bij deze aanbieder te kopen .dutchdealsfood heeft een breed assortiment aan producten wat ook interessant is.
4 June 2026
willy
Klazienaveen
Super snelle leveringen, goed verpakt en altijd een leuk klein kadootje bij je bestelling. En natuurlijk een hele leuke prijs, jammer dat de leveringskosten de besparing weer iets naar beneden halen maar dan nog steeds goedkoper als in de winkel.
4 June 2026
Sandra
Weesp
Goede prijs. Snelle levering
2 June 2026
Jolanda
Tilburg
Even voor de duidelijkheid het loont natuurlijk alleen als u wat groter inkoopt Het verschil tussen de prijs in de lokale supermarkt is eigenlijk niet zo hoog maar als u alles netjes thuis bezorgd krijgt en een paar centen minder betaald is het voor mij een goede oplossing. Ik kan natuurlijk ook naar de hanos gaan en het daar kopen maar dan moet je toch echt een nog grotere hoeveelheid afnemen
20 May 2026
R.
Kampen
Zeer snelle levering
10 May 2026
Hub
Hulsberg
Goede website en voordelige aankoop van mijn favoriete dropjes
Liabo
Vlissingen
Fijne overzichtelijke site en leuke prijzen en super snelle verzending en levering
Ad
Boxtel
fijne koffie en op tijd geleverd en goedkoper dan de rest!
Martha
Nijverdal
Open zakken waren verzonden. En een zakje chips vol met kruimels overal overheen waardoor Alle snoep die open waren in de doos plakte met die chips
Beveelt niet aan
8 May 2026
Robin
Oosterhout
Snelle levering en een goede prijs
Hans
DRUTEN
Top product. Levering was znel.
Vicky
Lelystad
Ze hadden een foutje gemaakt met een verkeerde levering. Een belletje en ik had de volgende dag de goeie met een retour bonden erbij. Perfect opgelost. Fouten maken kan iedereen.
G
Winsum
Snelle servise goede kwalitijg veel keuze
6 May 2026
Jannie
Axel
snel service en goed leveringen
4 May 2026
karel
tiel
Prima geregeld, goedkoper dan in de supermarkt
4 May 2026
Joop
Huijbergen
de koffie is lekker zeer vlotte bezorging, kort om alles is goed.
3 May 2026
Jan Breed