Bestelling nog steeds niet ontvangen !¡!!

29 november bestelling geplaatst. 7 december nog steeds niets ontvangen en ook geen meldingen meer van verzendlijst!!!

uitstekende service

uitstekende service

Snelle levering, leuke verrassing en mooie prijs

Voorheen krijg gelijk een mail waar ook in stond wanneer ik de koerier verwachten, nu heb ik zelf moeten uitvinden hoe dat zat

Niet bereikbaar!

Al vele bestellingen ontvangen. altijd keurig op maar nu er een verkeerd product is uitgeleverd zijn ze niet te bereiken. Heb voor 60 euro koffie staan die ik niet lust! Diverse emails, voice mails, Whatsappjes, messenger berichten…..maar 0 reactie. Stille hoop dat ze dit nog rechtzetten. Tot die tijd bestel ik niet meer.

Heb er wat besteld 31okt 2024

Heb er wat besteld maar is door dhl weer meegenomen omdat deze heer zei dat wij niet thuis waren dat waren wij wel nu is daar een klacht ingediend heb niets vernomen maar ben wel mn geld kwijt dus

Op lossen probleem duurt te lang.

Eerst mail goed lezen dan op lossen.

Snelle levering.

Voldoet aan verwachting

Op tijd geleverd en netjes verpakt Goede kwaliteit spullen.

Super snel geleverd en alles prima in orde

Super snel geleverd en alles prima in orde..

Bestelling niet onvangen

Niets onvangen

Snel goed product goed geprijsd

Echt top

Makkelijk bestellen, betalen en snel in huis als de koffiecups weer bijna op zijn dan weet ik waar ik weer ga bestellen!!!!

Snel de koffie in huis

Ene dag gebeld volgende dag in huis. Dat is service

Dik in orde

Alles was in orde. Keurig op tijd. Factuur direct ontvangen.

Slecht, zijn telefonisch niet bereikbaar, krijgt altijd voicemail nooit een persoon aan de lijn

Niet best, kunt ze nauwelijks bereiken, nemen geven telefoon op, krijgt altijd de voicemail Diverse mails gestuurd en geen antwoord krijgen Terwijl ze pretenderen altijd binnen 24 uur te antwoorden

Bestelling is snel geleverd

Super snel

mail gestuurd,geen reactie.

bestelling niet gekomen.eerst komt het wel en dan weer niet.beter in de winkel kopen .

snel en lekker

top

Snel en goed

Snelle levering, goede prijs en ruim assortiment

Probleem netjes opgelost

Bestelling gedaan. Krijg je binnen paar tellen al dat het verzonden is maar vervolgens duurde het mij te lang voordat DHL iets met het pakket deed. Gemaild en er zou een nieuw pakket gestuurd worden. Deze werd wel de volgende dag bezorgd.

Goed en snel

Top bedrijf

Bestelling geplaatst maar in eerste instantie bleek het ff mis te gaan met de bezorging . Maar na een mailtje te sturen dat ik het nog niet had ontvangen was het zo geregeld Top,twee dagen later bestelling toch binnen :-) .

Super makkelijk en snelle levering

Altijd alles op voorraad. Makkelijk en snel te bestellen.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden