Goed als vanouds!

Toegankelijke website en snelle levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Het juiste merk koffie voor een goede prijs.

Pakje netjes afgeleverd heel lief van jullie ik wil een koekje bij was

Gewoon prima

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Prijs is altijd goed en concurrerend

snelle levering, genoeg keuze

Veel keuze in smaken, en wat in de winkel niet te vinden is, vond ik bij jullie wel terug. verder snel geleverd, dus duidelijke snelle service.

Helaas lang wachten op bezorging

Normaal gesproken werd de volgende dag geleverd, de laatste twee keer moesten we ca. 4 dagen wachten. Dat valt tegen als je anders gewend bent...

geweldig

alles is goed verlopen korte levertijd betalen netjes afgewerkt en bij deze lekkere koffie gr bep

Keurig geleverd volgens afspraak!!

Keurig en volgens afspraak geleverd.

Snel

Snel geleverd en altijd leuk als er wat lekkers bij de bestelling zit

Goed en snelle levering

Prijs vrij duur

Had bij de plaatselijke AH gekeken voor de prijs van Douwe Egberts Lungo 6 voordeelpak. Prijs was daar € 3,85 per doosje. Bij jullie betaal ik € 3,79 excl. Btw en dan komt er ook nog vrachtkosten bij. Kan ze dus beter hier in de supermarkt halen. Vind het niet echt een deal bij jullie.

Vlotte levering, goede prijs.

Goede kwaliteit, goed verzorgd, goed verpakt.

Gemak

Overzichtelijk bestellen en een snelle levering

Prima service voor een prima prijs

Bestelling was snel geregeld. Een aantal dagen later de bestelling in goede orde ontvangen. Bestelling was goed verpakt. Supermarkt heeft geregeld een specifieke smaak van de Dolce gusto niet, bij Coffeepoddeals netjes wel op voorraad.

Super snelle levering.

Makkelijk bestellen en volgende dag in huis.

keurig

netjes verzogd en snel geleverd , en de prijs is toppie

Prima dienst!

Prima service!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Was makkelijk te bestellen en binnen paar dagen al binnen.

NIET GOED

DE BESTELLING KLOPTE NIET,IN PLAATS VAN 10 PAKKEN,HEB IK ER MAAR 6 GEKREGEN IK HEB WEL HET VOLLEDIGE BEDRAG BETAALD

Prima koffie voor een scherpe prijs

Koffie smaakt goed, net zoals van de supermarkt. Goede prijs en snelle levering.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden