Prima koffie voor een scherpe prijs

Koffie smaakt goed, net zoals van de supermarkt. Goede prijs en snelle levering.

Betrouwbaar

Vlotte, snelle levering comfort bestelling.

Helemaal geweldig

Heerlijke koffie Om mee op te staan.

Snelle levering, pods niet altijd goed!

Vorige maar ook deze levering pods die het niet doen! Dus relatief veel verlies opbestellingen. Groet Edith

Weer een goede snelle service

Gewoon goed.

Totaalassortiment

Daar waar andere niet alle smaken Dolce Gusto hebben, is de voorraad bij Coffeepoddeals enorm. Heel fijn!!!

Netjes snelle en goede levering

Netjes snelle en goede levering

heel goed

Zeer vlotte bezorging en de prijs was ook prima

De ene dagbesteld de volgende dag binnen ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden vlug geleverd netjes vrrpakt ik blijf hier bestellen Goede prijs Ja ik ben zeer tevreden

Wat een geweldige dienstverlening

Mijn eerste bestelling geplaatst bij dit bedrijf voor koffiecups en onderhoudsproducten. Over de koffiecups waren na gebruik wat vragen / opmerkingen. Dit is supersnel persoonlijk opgepakt door Christiaan. Hier staat service en persoonlijk contact nog erg hoog in het vaandel. Een bedrijf om trots op te zijn.

Goei spul

Snel geleverd ondanks het weekend

Uitstekend, Volgende keer weer.

Snelle en goede levering

Meerdere keren besteld, alle keren snel en goede levering.

Na een bezorg probleem toch ok

Nadat er bij DHL een probleem was met de bezorging , heeft coffeepoddeals direct een andere bestelling verstuurd waardoor alles weer goed geregeld is .

net als de vorige keer top

gisteren besteld vandaag in huis

Goede service!

Correcte en snelle levering

De levereing was snel en correct. Veel sites hanteren een x bedrag waarboven er gratis verzending is, dit is ook voor jullie een aanrader. Dit haalt over om meer te bestellen.

Correcte levering

Correcte en snelle levering. Lange houdbaarheid.

Supersnelle levering! Top!

Supersnelle levering! Top!

Snelle leveringen tegen goede prijs

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering tegen een zeer goede prijs.

Jammer

Nespresso ontkaling set besteld, geen Nederlandse beschrijving

Prima levering.

Zeer tevreden!

gewoon gekregen wat ik had besteld

Prima website en snelle levering

De dolce gusto coffee cups waren de volgende dag al binnen!

Onvoldoende inlichting

Ben wel tevreden over de snelle levering. Maar de houdbaarheid van de koffie is maar twee weken. Vind het erg kort voor de levering van 144 capsules. Had wel graag informatie gehad dat de houdbaarheid kort is, want had dan niet voor deze gekozen.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden