Heel goed.

Heel goed met bestellingen.

Gewoon perfect

Van bestelling tot levering perfect verlopen, verder zo. Ruud

Super snelle en goede service en verzending

Ik bestel hier altijd mijn dolce gusto koffie. Omdat ze snel zijn mer verzenden. Altijd al de volgende dag in huis en ze hebben alles op voorraad voor een voordelige prijs.

Wat een service!

Wat een verademing is Coffepoddeals B.V. voor wat betreft assortiment, levering en service! Waarschijnlijk zelf een verkeerde bestelling geplaatst maar dit wordt in een mum van tijd gecorrigeerd en soepel opgelost zonder moeilijk te doen! Jullie verdienen 5 sterren i.p.v. 4,5 maar we moeten altijd wel iets te zeuren hebben, al weet ik op dit moment niet wat.. ;) Laat ik er maar een lekker kopje Lungo op drinken! Heerlijke Dolce Gusto voor een nette prijs, top! Dank nogmaals en wij waren al klant maar blijven het zeker!

Snelle service, goede kwaliteit

Ik had op woensdag besteld en de volgende dag had ik de koffie al ontvangen. Prima kwaliteit en service!

Keurig

Snelle verzending

Een scherpe prijs

Als alles bekijk hebben hun de beste prijs Ook als vergelijk vind ik het niet goedkoper

Verrassing

Snel geleverd en altijd een verrassing erbij. Goedkoper dan in de winkel en netjes ingepakt. Ik bestel nu vaker bij Coffeepodsdeals.

Helemaal geweldig

Snel bezorging tegen een goede prijs

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd

Snelle en goede bestelling en bezorging

uitstekend

Supergoed

Vandaag besteld morgen geleverd Supersnel

Eerste levering was niet gekomen

Ik bellen naar coffeepodsdeals en ja hoor s middags waren mijn 3 pakken koffie et. Wat ben ik blij .mijn complimenten Een dikke 9

Goedkoper dan andere websites

Zoals de titel zegt, kan je hier goedkoper de Dolce Gusto cups halen. De HBH is ook ruim voldoende van de cups.

Scherpe prijsstelling

Perfekt

Gied verzorgd

Prima bedrijf en snelle levering

Goede prijs, snel in huis

Koffie voor goede prijs en snel in huis

Eccellente professionalitá

Ottimo podotto e prezzo.

Goede prijs en snelle levering

Prima webshop

Voordelig en vlot geleverd.

Goedkoop en snel

Als je hebt besteld dan heb je ze snel in huis. En de service perfect? En, ze zijn de goedkoopste!

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden