Supersnelle levering!!!

Voor een LEKKER BAKKIE KOFFIE!

Super snel en veilig! Bedankt!

Goede service. Snel geleverd

Snelle levering.

Prima afhandeling

prima,

Alleen jammer dat ze geen decafinato hebben van de bestelde koffie soorten.

Top service met leuke welkomsgeschenk!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Coffepodddeals. Prijs kwaliteit zeer goed. Mijn bestelling keurig op tijd met een bewaarblik voor Senseo koffiepads als cadeau! Dank Coffepoddeals. Ik bestel voortaan bij jullie :) Mvg. Tull

Super snel

super snel en een leuk cadeautje erbij

Correct, snel en niet duur

Altijd binnen 2/3 werkdagen in huis, en altijd iets lekkers bijgevoegd

Snelle levering. Scherpe prijs. Duidelijke site en een leuk presentje bij de bestelling.

prima bestelling en snelle levering, keurig verpakt

Voor herhaling vatbaar

Goed bedrijf herken je aan het oplossen van “fouten”

Goed.

Heel goed , besteld en volgende dag in huis

Uitstekend bestellen en volgende dag in huis

Snelle levering en goede communicatie

Duidelijkheid in levering en facturering. Goede producten

Helemaal goed!

Snelle verzending, duidelijke communicatie en natuurlijk prima koffie.

Super service

Makkelike site goede prijs en super snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar.

Super service

makkelijk bestellen en bijzonder snelle levering

zie boven

Bij jullie is de dolce gusto cups het goedkoopst!

Na iedere bestelling krijg je gelijk een mail. Als je een account heb kan je punten sparen voor korting op de volgende bestelling. Coffeepoddeals zijn het goedkoopst. Je hebt alle soorten smaken, dus veel keus. Zowel in grote (30 stuks) als kleine (16 stuks) verpakking Je krijgt na iedere bestelling gratis iets lekkers bij je bestelling geleverd. Vandaag bestellen morgen of overmorgen krijg je het thuis bezorgd. Je kan je bestelling volgen en zelf een voorkeur datum plannen. Ik zou zeggen, ervaar het zelf. Bedankt weer voor de goede service en tot de volgende keer.

Super service

Bestellen en meestal de dag erna in huis super . Er zit ook altijd een verrasing in de doos heel leuk.

Goede originele koffie, snel geleverd

1 keer geprobeerd, alles is gegaan zoals je hoopt. De originele koffie iets goedkoper, aan huis geleverd!

Zie boven

Super snelle levering top

Super snelle levering top

Super,

Super snelle levering, nu al aantal keer besteld. Wij zijn heel blij met coffeepoddeals

Snelle, goede levering

Makkelijke webshop en gevolgd door snelle, goede levering.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden