Snelle levering v

Super positief. Goede prijs en direct contact over bestelling via email zodra deze geplaatst wordt.

Snelle levering, goede prijs

top

snel, voordelig en wat lekkers.

Netjes en betrouwbaar en snelle levering

betrouwbaar en netjes en een zeer snelle levering.

Lekkere koffie

Gewoon Perfect

Gewoon perfect. Iedere X weer.

Goede vlotte afhandeling

Je bestelt en zonder problemen heb je het bestelde binnen 2 dagen goed in huis. Dank u wel.

Snel en effectief

Groot assortiment. Snelle levering. Geen gezeur en keurig verpakt.

Snelle levering tegen nette prijs

Betrouwbare partij

Simpel bestellen en snel geleverd

Positieve ervaring met dit bedrijf, makkelijk bestellen en snelle levering

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Snelle levering voor een zeer scherpe prijs! Zeer tevreden

Uitstekend service en prijs

Alles naar wens

Levert wat besteld is. In keurige verpakking.

Altijd goede service

goeie prijs, snelle levering

Wij drinken Roots koffie, erg lekker. Goeie prijs en snelle levering.

Er zit altijd een klein preventie bij de koffiekamer. Zo attent

Goede en snelle levering

Goede en snelle afhandeling

Bestelling snel geleverd

Mijn online ervaring niet zo fijn. Bij mijn vorige bestelling, account aangemaakt. Aantal x geprobeerd wachtwoord te resetten, maar nooit een mail ontvangen om mijn Wachtwoord te kunnen wijzigen. Na de bestelling geen bevestigingsmail ontvangen (ook niet bij ongewenste mail). Ik kan dus geen punten sparen en moet maar afwachten of mijn bestelling goed geplaatst is en geleverd word. Tot mijn grote verrassing zondag besteld, dinsdag geleverd! Graag het online gebeuren perfectioneren!!! Thx

Top service!

Ik zocht voor een goedkope deal op Dolce Gusto koffie cups. Ik kwam uit op Coffeepoddeals, met hun rijke aanbod en scherpe deals maar toch relatief onbekende naam; nam ik het risico. En wat hebben ze mijn verwachtingen overtroffen. Keurig netjes een PostNL Track & Trace code, snelle levering en een extratje in de doos. Het moment dat de koffie op is kom ik hier zeker weten weer terug!

perfekt

keurig op tijd bezorgd

Snelle levering, goede prijs en een leuke verrassing....

Ga zo door!

Ik heb nu een paar keer besteld bij Coffeepoddeals en ben zeer tervreden en een mooie prijs

Goed geregeld

Op tijd geleverd