Snel en netjes geleverd

Wordt afgeleverd in de gang, nette bezorging...

Super bedrijf

Snelle levering artikelen netjes verpakt leuk kadootje erbij als verrassing een echte aanrader zeker voor de prijs scheelt enorm

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke site , goede prijs en snelle levering

Zoals altijd weer keurig geleverd

Ik bestel mijn Dolce Gusto koffie altijd bij coffeepoddeals. Prima prijs, netjes op tijd in huis, altijd een leuke verrassing in de doos. Ga zo door.

Snel goed niet duur

Vond het een lief gebaar dat er snoepjes bij zaten

snelle levering dat is wel prettig

Tevreden

Goede snelle levering. Alleen verassing is matig als je 5 x3dozen koffie besteld. Als je 1 x 3dozen besteld had had je ze ook gehad. Doe als verrassing iets nieuws voor de dolce custo erbij. Misschien daag je mensen daarmee uit een groter assortiment te kopen

Snelle levering binnen 2dagen, heerlijk coffie

fantastisch

snel en probleemloos

Zeer tevreden!

Snelle levering, goede prijs, duidelijke informatie.

Netjes geleverd .en volgende dag in huis.

Prima weer

Bestelling ging weer makkelijk via de site. Binnen 20 minuten al de bevestiging binnen dat het verzonden was. En de volgende dag weer in huis. Kan weer een paar weken koffie drinken .....

Besteld Netjes bevestiging gelijk Ook dat gelijk op gestuurd word. Leuke attentie erbij Voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Leuke verassing

Snelle en goede service

Op maandag besteld, na een uur al de track en trace en de volgende dag was de bestelling al geleverd! Kortom, prima service en ook nog iets lekkers erbij!

Snel, goed verpakt

En altijd wat lekkers

Netjes ingepakt en snel geleverd met leuk cadeautje, geweldig.

Snel geleverd en niet duur.

Snel geleverd en niet duur.

Snelle levering en hier hebben ze de koffie die ik drink!

Mooi snel

Mooi snel en netjes geleverd

Duidelijk snel

een duidelijke site en snelle levering en goed verpakt

Goede koffie voor goede prijs.

Snelle en adequate levering van producten tegen goede prijs.

Voor de 2e maal gebruik gemaak van hun service. Weer supper snelle levering. Voor ons een blijvertje.

Helemaal top!!!!

Gewoon helemaal top!!!!!!! Ik was op zoek naar een product waar ik echt helemaal weg van ben!!!! En eindelijk bij hun gevonden!!! Ik kan weer genieten heel blij mee! En super snelle levering ook!! Helemaal top

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden