Snelle levering binnen 2dagen, heerlijk coffie

fantastisch

snel en probleemloos

Zeer tevreden!

Snelle levering, goede prijs, duidelijke informatie.

Netjes geleverd .en volgende dag in huis.

Prima weer

Bestelling ging weer makkelijk via de site. Binnen 20 minuten al de bevestiging binnen dat het verzonden was. En de volgende dag weer in huis. Kan weer een paar weken koffie drinken .....

Besteld Netjes bevestiging gelijk Ook dat gelijk op gestuurd word. Leuke attentie erbij Voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Leuke verassing

Snelle en goede service

Op maandag besteld, na een uur al de track en trace en de volgende dag was de bestelling al geleverd! Kortom, prima service en ook nog iets lekkers erbij!

Snel, goed verpakt

En altijd wat lekkers

Netjes ingepakt en snel geleverd met leuk cadeautje, geweldig.

Snel geleverd en niet duur.

Snel geleverd en niet duur.

Snelle levering en hier hebben ze de koffie die ik drink!

Mooi snel

Mooi snel en netjes geleverd

Duidelijk snel

een duidelijke site en snelle levering en goed verpakt

Goede koffie voor goede prijs.

Snelle en adequate levering van producten tegen goede prijs.

Voor de 2e maal gebruik gemaak van hun service. Weer supper snelle levering. Voor ons een blijvertje.

Helemaal top!!!!

Gewoon helemaal top!!!!!!! Ik was op zoek naar een product waar ik echt helemaal weg van ben!!!! En eindelijk bij hun gevonden!!! Ik kan weer genieten heel blij mee! En super snelle levering ook!! Helemaal top

Voor de 1ste maal besteld en een zeer goede ervaring

Duidelijke website, voordelig in prijs en supersnelle levering, bestelde deze koffie altijd bij dolce gusto maar ga in de toekomst zeer zeker bij coffeepoddeals bestellen. Toppie!!!!!

Supersnelle levering en een lekker extraatje erbij. Top hóór

Snelle levering en prettig contact

Mijn bestelling was erg snel geleverd! Ook had ik gebeld voor een bevestigingsmail (die ik later wel bleek te hebben gehad) maar ik kon ze niet bereiken. Werd de werkdag erop netjes teruggebeld. Toen was het al niet meer nodig, want mijn bestelling was er al! Ben netjes te woord gestaan en top geholpen.

UITSTEKEND

Gisteren besteld, vandaag in huis. Veel beloven het weinigen lukt het. Jullie wel mijn complimenten. En dan ook nog een leuke verrassing bij mijn bestelling, dank je wel. Ik ga zo lekker genieten van mijn Chai Tea

Mooie aanbieding van koffiepads snel geleverd

Ik zocht een mooie aanbieding voor koffiepads omdat deze op waren. En dat hadden ze op deze site. En nog beter was dat het bij vergroten van de order meer korting gaf. Helemaal top. Levering was zoals het moet zsm binnen 1-2 dagen Ik ben een tevreden klant

Zeer snel en duidelijk

Heb de doosjes met opgehaald, dus prima geregeld

Goede levering

Pakketje was binnen een paar dagen geleverd. Tot mijn verbazing zat er nog een extra lekkernij in. Voelde me weer net een kind dat een verassing kreeg!

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden