0 fout dus een 10

Gewoon prima en goede prijs.

Kreeg lekkere MenM's bij mijn bestelling

Duidelijke site, en snelle levering

Duidelijk site waardoor kiezen en bestellen eenvoudig was, met een snelle levering. Heel tevredeb

Beste Qualität und super schnelle Lieferung, danke

Goede aanbieding snelle levering.

Snelle levering erg blij

I.d.d. volgende dag al in huis. Erg blij want was bijna nergens op voorraad.

Snelle levering en de koffie die ik nergens kon vinden was bij Coffeepoddeals beschikbaar

Snelle service!

Super snelle service en keurig verpakt met een lekker zakje MenM's erbij , dank jullie wel !

Snel

De volgende dag mijn bestelling ontvangen.Er zat ook een klein cadeautje bij.dankjewel. Ik ben zo blij da ik chai tea latte gevonden heb. Kortom top service

Levering

Jullie vragen naar de service maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Gewoon prima

Bestelling gedaan, werd bezorgd volgens de afspraak. Veel valt er niet over te melden.

Merkartikelen voor een kleine prijs

Vandaag besteld overmorgen in huis. Alleen jammer dat de volgende dag de koffie op de Dolce Gusto site 25% omlaag ging

Goede prijs, snelle levering.

Levering conform afspraak.

Snel en vriendelijk

Met ook nog een verassing zakje chocolade Topservice

Snel en goed zonder leveringskosten

Snel en goed zonder leveringskosten

Snelle levering, prima web-site en wat mij betreft komen er meer bestellingen.

helemaal goed

eerste x besteld . prima. snelle levering

Goed en snel geleverd dus een 8

Snelle levering, avond besteld volgende dag in huis

Top !! koffiecups deals barzini lungo

Kocht de barzini lungo koffiecups altijd bij dirk supermarkt, helaas zijn deze niet meer te verkrijgen daar, ging het internet op en vond coffeepoddeals, superblij mee, snelle levering ook

Maandagavond besteld en woensdag ochtend in huis ! Fijn dat chai tea hier nog te verkrijgen is!!

Heel erg tevreden!

Ik heb maandag 6 doosjes Chai tea latte besteld en had ze dinsdag al binnen! Dat noem ik service ten top! Dus alleen maar lof voor jullie. En zeker ook belangrijk is de prijs, want naast de verzendkosten, zijn ze niks duurder dan in de winkel.

Zeer snelle levering en absoluut de beste prijs en een heerlijke verrassing in de doos!!

Snelle levering waarvan prima op de hoogte gehouden.

Alles wat ik nodig heb is op voorraad. De site is makkelijk te bedienen en is snel. Zelfs producten die op de originele site zouden moeten staan en uitverkocht zijn kon ik hier wel kopen EN goedkoper.

Netjes ingepakt

Trasmolenlaan 12