Mijn nieuwe koffie webshop

Gewoon top! Top produkten tegen een goede prijs en ook nog eens supersnel geleverd met een kleine versnapering, wat wil je nog meer??!!

wederom snelle en complete levering deze keer! zondag besteld.. dinsdag in huis.. deze keer zat de track & trace gek genoeg in spam :(

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle verzending, aanrader.

Levering zoals beloofd

Goede service en snelle levering

Snel en goed geleverd

Volgende dag al geleverd , eindelijk weer mijn favoriete koffie

Top levering

Bedankt voor de snelle levering. Smaakt top

top snelle levering.

Ik heb al een paar keer besteld en elke keer super goed verpakt en snel geleverd.

Goede prijs, snelle levering, makkelijke betaalmethode

Overzichtelijk site waarop de aanbiedingen en produkten duidelijk zichtbaar zijn. Makkelijke betaalmethode en snelle levering.

Goed en snel bezorgd

Goed geregeld

Snelle levering ook tijdens deze corona periode

goede en snelle service

Ik heb alles binnen na 2 dagen van bestelling. Met een leuke kleinigheid erbij. Dankje wel

Snelle en nette levering

Snel bestelproces, snelle levering, goed verpakt en duidelijke feedback.

Snelle levering.

Aflevering correct en snel

Makkelijke webshop en snelle, goede levering

Het bestellen via webshop ging makkelijk en werd gevolgd door een snelle, goede levering. Misschien is het nog mogelijk om een vergelijking van meerdere producten toe te voegen aan de website?

Ik had pas besteld en het pakket werd reeds afgeleverd, daar waar bij andere firma’s (door de corona

Positief

Keurig en snel in huis

Binnen 24 uur in huis en dat in deze Corona tijd, petje af!

Snelle en correcte levering

Makkelijk te selecteren, bestellen en betalen. De levering werd in twee dagen geleverd. Netjes verpakt en onbeschadigd aangeleverd

Prijs top levering super snel, op naar de volgende bestelling mits de prijs voor de Dolce gusto cups aantrekkelijk blijft

Snelle levering en bedankt voor het presentje!

Alles keurig binnen! En snel! Nu weer genieten van de koffie

Prima!!

Alles naar wens verlopen!!

Geheel volgens verwachting. Makkelijk bestellen en snelle levering

Geheel volgens verwachting. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Vlot en voorradig

Overal uitverkocht maar bij coffeepoddeals in 1 oogopslag te vinden. Nog goedkoper dan elders ook.

Super snel

Maandag ochtend besteld en dinsdag middag binnen. Echt super snel en nog een leuk cadeautje ook! En fijne prijzen. Ik ben helemaal blij!

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden