Goed prijs, snelle levering

Prima, bestellen op site ging makkelijk, prijs is prima, en levring ook lekker op tijd.

Prima prijs en snelle levering.

Zoals hierboven staat. Verder ook geen opmerkingen behalve dat ik wel een beetje teleurgesteld ben over de bijgeleverde presentjes. Ik begrijp goed dat dit een extraatje is maar bij de eerste bestelling kreeg ik een pak luxe koekjes, mooi dacht ik, leuk voor als ik een klant op bezoek krijg, bij de tweede bestelling een pak gewone koekjes, bij de derde een Twix, bij de vierde twee kleine chocolaatjes en de laatste keer kreeg ik een chocolade munt. Ben benieuwd wat de volgende keer gaat zijn ;'D

Prima prijs, voldoende keus

Een aantal verschillende Dolce Gusto capsules besteld. Snel geleverd.

deze was goed,tot de laatste zending. Alle dozen van dolce gusto kapot en wat cups.

Al een aantal keer besteld bij jullie en aanbevolen aan anderen maar nu weet ik wat ik ervan moet denken. Alle dozen van de Dolce gusto kapot + een paar cups. (zowel van de cappuccino als lungo,niet de latte vanille cups) Daardoor totaal 6 bakjes niet kunnen gebruiken en gelijk in de container. Het is jammer want is niet de goedkoopste koffie. Normaal tevreden maar geef jullie nu het voordeel van de twijfel en iedereen verdient een 2e kans. Dus bij deze. Mvg, C. Koppenaal.

supersnel geleverd

binnen een dag geleverd

Snelle levering 👍

snelle levering!!

snelle levering, super makkelijk, en goedkoop!

Voordelig, Snelle levering, XL Verpakkingen Dolce Gusto latte Maciato een groot pluspunt

Echt een aanrader om voortaan al u koffie te bestellen.

Netjes op tijd en snelle bezorging

Cappuccino choco is moeilijk te krijgen of je betaalt de hoofdprijs. Hier betaal je de gewone prijs alleen door de verzendkosten maakt 't helaas toch duur. Hopelijk gaat die kosten een stuk naar beneden dan zou ik elke maand bestellen.

Super service!

Nu voor de 2e keer coffeecups besteld. Echt een top service en goede prijs! Voortaan bestellen we hier onze koffie!

Zeer snelle levering

Mooie prijs en supersnelle levering. Top!

Mooie prijs snelle levering toppie

Mijn nieuwe go-to voor koffie

Snel geleverd, goed verpakt en het kleinigheidje in de doos geeft het iets persoonlijks. Ik bestel hier zeker nog een keer.

Totaal niets op aan te merken. Super snelle levering en netjes bezorgd :-)

Super snel

Klasse. Leuke traktatie. Hartelijk dank.

Snelle levering, scherpe prijs

Fijn dat de koffie cups zo snel binnen zijn. De prijs is gunstig. Nu in de corona tijd merk ik dat de koffie cups van Dolce Gusto er niet altijd zijn in de supermarkt. Blij dat ik toch nog lekkere koffie kan drinken

Voordelig en supersnel geleverd!

Coffeepoddeals kwam bij vergelijking als voordeligste uit de bus( mits er voldoende besteed wordt voor gratis levering) Mijn capsules waren bijna op, maar terwijl ik de volgende dag checkte of ik een mailtje met de verwachte levertijd had, werd het pakket al bezorgd! Groot compliment waard, zeker in deze tijd!

Prima prijs, prima bezorging

In één woord, uitstekend !

Snel levering

Snel en goed verpakt

Goede prijs, snelle levering en goed verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen.

Een supersnelle, keurige levering!!

Snelle levering!

Supersnel

Snelle levering en stukken voordeliger.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden