Super snel en goede prijs

Besteld en volgende dag geleverd! Toppie

Geen idee wat het wordt

Bestellen ging makkelijk en de prijs lijkt ok. Heb nog niets ontvangen dus beoordelen is wat lastig. Ondertussen alles ontvangen en volgens wens!

Goede kwaliteit

Goede prijs snelle verzending

Goede prijs snelle verzending.

Correcte tijdige levering

Bestelling werd keurig op tijd, met leuke paas attentie, waarvoor hartelijk dank, en compleet bezorgd.

👍

Prima 👍

Super snelle levering

Op donderdag besteld en binnen 3 uur kreeg ik de track & trace code al toegestuurd. De volgende dag kwam het netjes verpakt binnen, super snelle levering!

makkelijke site en snelle levering

Ik zit weer te genieten van mijn thee. Goede service, snel en goed geleverd

Snelle levering! Goede producten

Snel geleverd en goede producten. Netjes verpakt

Bestelling door post_nl niet bezorgd. Coffeepoddeals stuurde bestelling de volgende dag opnieuw.

Verrassend.

Eerste bestelling bij dit bedrijf. Heldere en duidelijke site, met veel keuzes van verschillende soorten koffie. De uitleg is prettig van hetgeen je koopt. Super snelle levering via Post NL. Echt een aanrader.

Snel en goed

Snel geleverd! Zelfs in deze tijd

Koffievoordeel. Snel geleverd. Goed verpakt.

En een paar lekkere paaschocolaatjes erbij.

Goede keuze, mooie aanbiedingen, snelle service en een kleinigheidje erbij als bedankje

Goedkoopste koffie

Snelle en correcte levering

Alles geleverd en keurig verpakt. In ons geval, qua hoeveelheid, op een creatieve manier. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Ben heel erg tevreden

Het ging allemaal heel erg snel ben heel erg tevreden met de service en ook de levering.

Top service goede kwaliteit koffie

Snelle service, goede koffie

Snelle verzending en bezorging

Snelle goede service met cadeautje

Op tijd afgeleverd de gevraagde producten met een klein cadeautje erbij

Top service!

Ene dag besteld, dag erna in huis! Netjes verpakt en snel geleverd, ga hier vaker bestellen!

Snelle levering, netjes bezorgd

Goed en betaalbaar

Van de diverse aanbieders op internet waren jullie de goedkoopste

Goede prijs en snelle levering met lekkere chocola

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden