Uitstekende service

Nadat ik een bestelling had geplaatst kwam ik tot de conclusie dat ik de verkeerde coffeepads had besteld. Na één mail werd dit gewijzigd. Klasse

Is goed

Werd netjes in een doos geleverd met 2 kleine reepjes erbij

Prima koffie beste prijs

Ik koop graag in voor langere periode, beste prijs voor de koffie. Alleen levering via DHL gaat bijna altijd mis helaas.

Zeer blij met jullie.

Super ben perplex hoe snelik onze koffie thuis kreeg. En nog bedankt voor de chocolaatjes.

Een paar x besteldt Gaat altijd prima

Prima het wordt goed verpakt en snel bezorgd.

Bezorging tot tevredenheid.

Heel goed. Vlotte bezorging

Altijd goed

Gewoon goed

Zeer betrouwbare ondernemen

Bij fout van hun zijde wordt dit gelijk gemeld en op een correcte manier afgehandeld

Makkelijk bestellen snel geleverd

Wat moet ik nog meer schrijven die 9 zegt al genoeg. vriendelijk groeten Thea Prins

Goed en snelle levering

Prima verzorgd en de volgende dag in huis

Prima en snelle en correcte levering

nvt

Geweldig.

Heerlijk dat ik het zo kan bestellen bij jullie. Neem gelijk een doos,dan kan ik der een tijd mee doen.

Goed koop en snelle levering.

De koffie cups zijn niet te duur jullie levering is snel en goed.

Super snel en correct

Super snel goed verpakt met lekkere verrassing

Goede prijs, snelle verzending

Altijd goede prijs en snelle gratis verzending.

Bestelling helemaal perfect en zeer snel geleverd, met 2 heerlijke fudges cadeau.

Mijn bestelling koffie cups voor Dolce Gusto is perfect uitgevoerd, en zeer snel geleverd. 2 heerlijke fudges er bij cadeau gekregen, die we bij de koffie opgepeuzeld hebben.

Snelle levering, maken waar wat ze beloven

Overzichtelijke site, scherpe prijzen, snelle levering en waarmaken wat men beloofd. Grote klasse.

Gewoon uitstekend!

lekker vlot bezorgd

snelle bezorging

Prima service en snelle verzending

Makkelijk te bestellen koffie en snel verzonden

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden